fbq
Hotnow
08.12.2017 20:58
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS
Ihminen ja aave rakastuivat myös Ghost-elokuvassa.
Nainen harrasti seksiä aaveen kanssa!
Hotnow
08.12.2017 20:58
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: ALL OVER PRESS

Nuori nainen sanoo harrastaneensa "upeaa seksiä" aaveen kanssa.

Sian Jameson, 26, sanoo harrastaneensa seksiä "komean" miehen kanssa, jonka hän löysi historiallisesta maalauksesta. Nainen tapasi rakastajansa, kun hän vuokrasi itselleen 1500-luvun talon Aberystwythistä, Walesista. Hän muutti syrjäiseen taloon erottuaan poikaystävästään. Vanhat huonekalut olivat yhä paikoillaan.

– Erityisesti yksi maalaus kiinnitti huomioni. Maalaus, joka oli päivätty vuonna 1820, oli ripustettu olohuoneeseen, takan ylle, ja se esitti komeaa nuorta miestä, Sian sanoo.

Hän nautti maaseudun rauhasta, eikä hän kaivannut elämäänsä miehiä. Muutaman kuukauden päästä hän kuitenkin kohtasi odottamattoman vieraan.

– Heräsin siihen, että tumma, komea nuorimies makasi vieressäni sängyllä, Sian selittää heidän ensikohtaamistaan:

– Hän hohti, ikään kuin olisi ollut ohuen verhon takana. Luulin nukkuvani ja käännyin pois hänen luotaan. Kääntyessäni seinään päin, tajusin, etten ole unessa, ja yhtäkkiä jähmetyin pelosta. Tunsin käden vyötärölläni, mutta kosketus oli outo, kevyt ja viileä.

Nainen sanoo intuitiivisesti ymmärtäneensä, että kyseessä on aave. Hän tunnisti miehen samaksi, joka oli maalauksessa.

– Aloimme rakastella. Hän oli hellä ja hyväili kehoani kevyesti, Sian kuvailee:

– Rakastelun aikana tunsin kaikenlaisia ​​asioita hänestä. Hänen nimensä oli Robert, ja hän oli elänyt yli 100 vuotta sitten. Emme puhuneet, vaan hän ikään kuin kommunikoi kanssani telepaattisesti. 

Epäilykset iskivät

Sian myöntää olleensa jälkeenpäin hämmentynyt tapahtuneesta. Hän yritti uskotella itselleen, että kaikki oli unta. Vaikka spiritualistiksi tunnustautuva Sian oli kohdannut henkiä ennenkin, ei kukaan niistä ollut vielä yrittänyt iskeä häntä. Eräänä aamuna Robert kuitenkin palasi:

– Rakastelimme jälleen, mutta tällä kertaa katselin jälkeenpäin, kun hän nousi ylös ja pukeutui, ja poistui huoneesta. Odotin kuulevani hänen askeleensa puisissa portaissa, mutta ääniä ei kuulunut. Katselin häntä makuuhuoneen oven raosta ja näin hänen haihtuvan, kun hän saapui portaiden yläpäähän.

Tämän jälkeen Sian ja Robert tapasivat enää kerran. Sianin sydän särkyi, kun hän ymmärsi, ettei hän enää näkisi Robertia.

– Taisin olla rakastunut, hän huokaa.

Nyt Sialla on elävä poikaystävä, mutta hän haikailee yhä aika ajoin Robertin perään:

–  Tiedän, ettei se ollut unta. Se oli todellista. Ja seksi oli yhtä hyvää, tai jopa parempaa, kuin mikään aiemmin kokemani. Älä kerro poikaystävälleni!

Lähde: Wales Online

 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »