Anaaliseksi on yleistynyt.

Näin toimit, jos seksilelu jää peppuun - on syytä olla nopea!

08.08.2017 08:02

Anaaliseksiä harrastetaan enemmän kuin aiemmin. Samalla myös erilaisten lelujen käyttö osana anaaliseksiä on yleistynyt. Viime aikoina uutisissa onkin nähty useampi tapaus, jossa liian innokkaat sänkyileikit ovat johtaneet outojen esineiden jumittumisen peräaukkoon.

Toisin kuin esimerkiksi emättimessä, peräaukossa ei ole kohtaa, johon lelut pysähtyisivät. Niinpä sisään sujahtaneet lelut voivat matkustaa pitkällekin kehon sisälle. Tästä syystä anaalileikkeihin tarkoitetuissa seksileluissa on yleensä kahvamainen pää, jonka tarkoitus on estää lelua päätymästä liian syvälle. Monet kuitenkin käyttävät puuhaan muita kuin siihen vartavasten suunniteltuja välineitä.

Uhkana myrkyt ja repeämät

Ensimmäinen kotikonsti lelun poistamiseen on yrittää painovoiman tehdä tehtävänsä. Vastaavia tapauksia todistanut sairaanhoitaja neuvoo esimerkiksi kokeilemaan kyykkyyn menoa ja yskimistä. Leluja voi yrittää kalastella myös sormia ja liukastetta käyttäen. Mikäli nämä konstit eivät tepsi, on lääkäriin syytä hakeutua mahdollisimman nopeasti, sillä muovin myrkylliset yhdisteet saattavat tehdä kehossa vahinkoa, sekä aiheuttaa infektioiden riskin.

– Peräaukkoon kadonneiden esineiden kanssa pitäisi aina hakeutua lääketieteen ammattilaisten arvioitavaksi, sillä peräsuoleen aiheutuu helposti repeämiä, neuvoo sairaanhoitaja.

Nolostelijoille sairaalasta vakuutetaan, että he ovat jo nähneet ja kokeneet kaiken mahdollisen.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!