Hotnow
Katso videot!

Näin suuseksi onnistuu veden alla - onko tässä vuoden 2018 omituisin seksilelu? Katso video!

01.09.2018 20:20

Seksilelujen maailmassa keksitään jatkuvasti uutta ja myös 2018 on ollut villi vuosi tuotekehittelyn saralla. Myyntiin on tullut muun muassa aktiivisuusmittari vaginalle sekä kumppanin peniksen muotista valmistettava dildo. Kenties koko vuoden luovin keksintö on kuitenkin snorkkeli, joka on tarkoitettu käytettäväksi vedenalaisessa suuseksissä.

Harvinaisen lämmin kesä houkutteli ihmiset rannoille ja uima-altaisiin. Käy siis järkeen, että myös intiimi kanssakäyminen siirtyi makuuhuoneista vilpoisempiin vesiin. Tätä markkinarakoa palvelleen markkinoille ilmestyi nenän ympärille puettava snorkkeli, joka jättää suun vapaaksi vedenalaista oraaliseksiä varten. SnorkelO:n avulla suuseksi voi jatkua keskeytyksettä myös vedessä, sillä antavan osapuolen ei tarvitse nousta pintaan haukkaamaan happea. Mikä parasta, snorkkeli tuo hommaan lisänautintoa, sillä se värisee.

Silikonista valmistetusta apuvälineestä tuli nopeasti kesän suosikkituote ja se on tällä hetkellä loppuunmyyty. Epäilemättä valmistaja ehtii kuitenkin täyttää varastonsa ensi kesään mennessä.

Lähde: The Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Katso video: Muistatko Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohusuhteen myrskyisät vaiheet? Nyt Martina vaatii Stefanilta jättisummaa eron takia!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!