Hyppää pääsisältöön

Näin suuseksi onnistuu veden alla - onko tässä vuoden 2018 omituisin seksilelu? Katso video!

Seksilelujen maailmassa keksitään jatkuvasti uutta ja myös 2018 on ollut villi vuosi tuotekehittelyn saralla. Myyntiin on tullut muun muassa aktiivisuusmittari vaginalle sekä kumppanin peniksen muotista valmistettava dildo. Kenties koko vuoden luovin keksintö on kuitenkin snorkkeli, joka on tarkoitettu käytettäväksi vedenalaisessa suuseksissä.

Lue myös: Ethän pakkaa seksileluja mukaan näihin lomakohteisiin!

Harvinaisen lämmin kesä houkutteli ihmiset rannoille ja uima-altaisiin. Käy siis järkeen, että myös intiimi kanssakäyminen siirtyi makuuhuoneista vilpoisempiin vesiin. Tätä markkinarakoa palvelleen markkinoille ilmestyi nenän ympärille puettava snorkkeli, joka jättää suun vapaaksi vedenalaista oraaliseksiä varten. SnorkelO:n avulla suuseksi voi jatkua keskeytyksettä myös vedessä, sillä antavan osapuolen ei tarvitse nousta pintaan haukkaamaan happea. Mikä parasta, snorkkeli tuo hommaan lisänautintoa, sillä se värisee.

Silikonista valmistetusta apuvälineestä tuli nopeasti kesän suosikkituote ja se on tällä hetkellä loppuunmyyty. Epäilemättä valmistaja ehtii kuitenkin täyttää varastonsa ensi kesään mennessä.

Lue myös: 10 kotitekoista ja turvallista seksilelua! 

Lähde: The Sun


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!