Skip to main content
Puhelinseksi on hyvä tapa pitää kipinää yllä.

Näin saat puhelinseksistä kaiken irti - noudata näitä neuvoja: jopa pukeutumisella on väliä!

Puhelinseksi on olennainen osa etenkin etäsuhteessa elävien parien arkea. Tuhmat puhelut ovat erinomainen tapa pitää etäisyydestä huolimatta kipinää yllä. Yllättävän moni kuitenkin karttaa sitä, kenties koska pelkkä puhuminen tuntuu tylsältä, tai koska he pelkäävät tekevänsä jotain väärin. 

Cosmopolitan listasi kuusi keinoa, joilla puhelinseksistä saa kaiken irti.

1. Tyhjennä kalenterisi

Hyvä puhelinseksi vaatii aikaa. Et halua kämppiksesi syöksyvän ovesta sisään juuri, kun olet kuvailemassa yksityiskohtaisesti, mitä haluaisit tehdä kumppanisi vartalolle.

2. Suunnittele

Valmistaudu puheluun huolella. Se, että yrität työpapereita plärätessäsi mutista jotain puolituhmaa puhelimeen, tuskin saa kumppaniasi kiihottumaan. Asettaudu jo etukäteen oikeaan tunnelmaan ja mieti, mitä haluaisit kumppanillesi sanoa.

3. Pukeudu tilaisuuden mukaisesti

Vaikka kumppanisi ei näe sinua, tilaisuuteen sopiva asu saa sinut tuntemaan olosi seksikkääksi. Kun tunnet näyttävästi upealta, välittyy itsevarmuutesi myös puhelussa.

4. Anna mielikuvituksen viedä

Puhelinseksi on täydellinen hetki tuoda esiin fantasiasi. Anna mielikuvituksen viedä ja keksi uusia, jännittäviä skenaarioita. Älä pelkää kokeilla uusia asioita. Voit jopa ottaa seksilelut osaksi puhelinkeskusteluanne.

5. Puhu tuhmia

Tämä kohta lienee itsestäänselvyys, mutta siihenkin kannattaa panostaa. Moni ujostelee rohkeita sanavalintoja, jos ei niitä muuten käytä. Aloita jollain helpolla, ja hio puhetaitojasi pikku hiljaa. Harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa.

6. Hanki orgasmi.

Tämänkin kohdan luulisi olevan itsestäänselvyys, mutta yllättävän monelta parilta orgasmi jää saamatta. Orgasmi on kuitenkin täydellinen tapa päättää puhelu, joten älä arkaile kokeilla keinoja, jotka sinun kohdallasi toimivat. Kuten jo aiemmin mainittiin, esimerkiksi seksilelut ovat täysin sallittuja apuvälineitä puhelinseksissä.

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!