Hyppää pääsisältöön
Tantra sopii myös vasta-alkajille.

Näin pääset hyvään alkuun tantraseksin harjoittamisessa!

Muun muassa laulaja Sting on tantraseksin äänekäs puolestapuhuja. Tantra ei kuitenkaan ole vain julkkiksille. Tuhansia vuosia vanha itämainen filosofia painottaa henkisyyden ja henkilöiden välisen syvän yhteyden tärkeyttä osana seksuaalista kokemusta. Vaikka monella on mielikuva, että tantraseksi on yhtä akrobatiaa ja tuntikausien meditaatio-istuntoja, voi tantran filosofiasta ammentaa paljon helppoja neuvoja makuuhuoneeseen. Mirror listasi vinkit, joilla pääset alkuun tantran harjoittamisessa.

1. Keskity hengitykseen

Syvään hengitys lievittää jännitystä ja stressiä ja edistää rentoutumista. Lisäksi yhdessä hengittäminen on erinomainen tapa muodostaa yhteys kumppanin kanssa. Istukaa sylikkäin ja keskittykää synkronoimaan hengityksenne niin, että kun toinen hengittää sisään, toinen hengittää ulos, ja päinvastoin.

2. Rauhoita makuuhuone

Tunnelma on tärkeä osa tantrista seksiä, joten pyrkikää tekemään makuuhuoneesta kutsuva paikka. Huolehtikaa siitä, ettei makuuhuone näytä työ- tai pyykkihuoneelta, sillä stressaava sotku tappaa tunnelman. Sammuttakaa elektroniset laitteet, himmentäkää valot ja laittakaa rentouttavaa musiikkia soimaan.  

3. Anna kumppanille aistillinen hieronta

Tantrinen hieronta ei mikä tahansa hieronta, sillä siinä hyväillään myös kumppanin sukuelimiä. Orgasmi ei kuitenkaan ole hieronnan päämäärä. Käytä hierontaöljyä ja hellää kosketusta saadaksesi kumppanisi oikealle tuulelle. 

4. Ota katsekontakti

Tantraseksin on tarkoitus syventää yhteyttä sinun ja kumppanisi välillä. Yksi helpoimmista tavoista on ottaa toiseen katsekontakti. Se tuo seksiin välittömästi läheisyyttä.

5. Herättele aistit

Älä unohda, että aisteja on muitakin kuin kosketus. Seksistä saa enemmän irti, kun tuotte kuvioon mukaan myös maku-, näkö-, haju- ja kuuloaistit. Laittakaa musiikkia soimaan, sytyttäkää tuoksukynttilöitä ja kokeilkaa leikkiä ruoalla. Herätelkää aistejanne ja luotte seksistä entistä kokonaisvaltaisemman kokemuksen. 

6. Keskustele

Puhukaa seksistä avoimesti. Kerro kumppanillesi haluistasi. Kerro, miten tämä voisi tehdä seksistänne sinulle vieläkin upeamman kokemuksen.

7. Ota aikaa

Kenties emme voi omistaa joka päivä tuntikausia seksille, mutta jokaisen olisi syytä järjestää kumppanin kanssa yhteistä aikaa päivittäin. Yksi tunti laatuaikaa ennen nukkumaanmenoa auttaa läheisyyden ylläpitämisessä.

8. Kokeile tantrista suudelmaa

Tantrisessa suudelmassa ei käytetä kieltä. Intohimon sijaan keskiössä on aistillisuus. Suudelma keskittyy huuliin ja niiden kosketusherkkään ihoon. Antakaa suudelman edetä hitaasti ja keskittykää kosketuksen tuottamiin tuntemuksiin.

9. Kokeile Yab Yum -asentoa

Yab Yum on perinteinen tantra-asento, jonka tarkoituksena on lisätä niin henkistä kuin fyysistä läheisyyttä. Lootusasennossa nainen istuu miehen sylissä jalat miehen ympärille kiedottuna. Syleilkää toisianne tässä asennossa ja keskittykää hengittämään yhdessä. Mitä syvemmän yhteyden muodostatte, sitä todennäköisemmin pääsette nauttimaan tantran voimakkaista orgasmeista.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!