Festareilla on juhlatunnelma katossa.

Näin moni harrastaa seksiä festareilla! Arvaatko, mikä on suosituin asento?

Hotnow | 07.05.2018 22:02

Kesä ja festarit tulevat taas. Musiikkitapahtumat ovat täynnä nuoria ihmisiä, alkoholia ja aurinkoa. Juhlatunnelma johtaa helposti siihen, että hauskanpito jatkuu vällyjen välissä. TickPick haastetteli tuhatta festarivierasta heidän asenteistaan seksiä kohtaan ja kävi ilmi, että juhlijat ovat varsin avomielistä porukkaa.

Hieman yli puolet vastaajista oli valmiita kokeilemaan irtosuhdetta musiikkitapahtumassa. Jopa kolmasosa kävijöistä on jo intoutunut harrastamaan seksiä festareilla. Yleisimpiä paikkoja hommaan olivat teltta, johon turvautui 58,1 prosenttia, sekä auto (48,4 %) ja asuntoauto (20,3%). Rohkeimmat juhlijat olivat valmiita osoittamaan rakkauttaan vähemmän yksityisyyttä tarjoavissa lokaatioissa, kuten nurmikentillä (28,4%), väkijoukossa (15,3%) tai jopa konserttiteltassa (3,8%). Vajaa kymmenes oli valmis uhraamaan mukavuuden ja harjoittamaan intiimiä kanssakäymistä bajamajassa.

Vastaajien joukossa doggy style, seisaalteen ja lehmityttö olivat festarien suosikkiasentoja. Myös suuseksi osoittautui suosituksi musiikkitapahtumissa. Itse asiassa 46,4 prosenttia festarikävijöistä on harrastanut suuseksiä tapahtumassa tapaamansa uuden tuttavuuden kanssa.

Lähde: TickPick

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!