Skip to main content
Seksiekspertin mukaan naisen on kuunneltava emätintään.

Näin mies vietellään tunnissa - erikoinen teoria!

Seksiekspertti vakuuttaa, että nainen voi vietellä kenet tahansa miehen vain tunnissa. Louise Mazantin mukaan tähän ei tarvita muuta kuin "pussy poweria".

Louise neuvoo naisia "kuuntelemaan" emättimiään, kun kyse on seksistä. Siinä missä miehet ovat voimakastahtoisia, naiset ovat Louisen mukaan usein "ailahtelevaisia", eivätkä aina tiedä, mitä he todella haluavat. Siksi naisen on tärkeää kuunnella, mitä hänen kehonsa yrittää hänelle kertoa.

– Jos emättimesi sanoo kyllä, toimi sen mukaan, ja jos emätin sanoo ei, usko sitä. Se pitää emättimen onnellisena, Louisen sanoo.

Hänen mukaansa emättimen puhetta ymmärtääkseen, naisen tulee "visualisoida kokemus ja tuntea fantasiaan liittyvät tuntemukset". Naiset, jotka ovat yhteydessä "pussy poweriinsa", eivät alistu miesten porno-fantasioihin makuuhuoneessa, vaan tekevät juuri niin, kuin he itse haluavat.

– Naisen voima on hänen emättimessään, Louise lisää.

Emättimestä kumpuava itsevarmuus vetoaa

Kun nainen päättää iskeä miehen, on hänen annettava emättimensä johtaa tilannetta. Louise uskoo, että emättimestä kumpuava seksuaalinen itsevarmuus näkyy päälle päin, ja vetoaa myös miehiin. 

– Älä ole pikku prinsessa, joka odottelee valkoisella ratsulla saapuvaa prinssiä, vaan pyydä suoraan, mitä haluat, nainen neuvoo.

Lähde: The Sun


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!