Eturauhanen tunnetaan myös miehen G-pisteenä.

Näin löytyy miehen G-piste!

09.11.2017 21:50

Miehen eturauhanen tunnetaan myös lempinimellä G-piste. Tämä johtuu siitä, että eturauhasen stimulointi voi tuoda miehelle voimakasta seksuaalista nautintoa.  

Eturauhanen sijaitsee noin viiden sentin syvyydessä peräaukon etupuolella. Siinä on lähes yhtä paljon hermopäätteitä kuin klitoriksessa. Tästä syystä miehen on mahdollista saada eturauhasen kautta orgasmi, täysin ilman peniksen stimulaatiota. 

– Se voi avata aivan uuden oven nautintoon, jos mies on valmis kokeilemaan sitä, sanoo seksitutkija Susan Milstein.

Men's Health listasi neljä askelta, joiden avulla miehen G-pistettä voi alkaa tutkailla.

1. Valmistaudu

Jos yrität eturauhasen hierontaa itse, varmista, että kätesi ovat puhtaat ja kyntesi leikattu. Muista aina käyttää apunasi liukastetta. Jos peräsuolessa tuntuu kipua, lisää liukasteen määrää.

2. Etene hitaasti

Ennen kuin aloitat, kokeile alueen kevyttä ulkoista hierontaa. Aloita välilihasta ja etene hiljalleen peräaukkoon. Tutustu alueeseen kaikessa rauhassa. Kokeile asettua selinmakuulle, ja tue lantiosi tyynyllä, saadaksesi optimaalisen asennon itsetutkiskelulle.

3. Kokeile sisäistä stimulaatiota

Jos ulkoinen hieronta tuntuu hyvältä, kokeile sisäistä stimulaatiota sormella. Suuntaa sormi kohti vatsaa, eturauhasen pitäisi löytyä noin viiden sentin syvyydestä. Älä missään nimessä etene liian syvälle, etenkään ensimmäisellä kerralla.

4. Kokeile eturauhasen hierontalaitetta

Eturauhasen hierontaan on olemassa myös seksileluja. Ne on suunniteltu yksinomaa miehen G-pisteen stimuloimiseen. Muista kuitenkin valita lelu, jossa on tukeva pidike, jottei lelu pääse lipsahtamaan peräaukkoon. Yllättävän moni lääkäri on joutunut kohtaamaan potilaan, jonka peräaukkoon on päässyt katoamaan esineitä.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: ALL OVER PRESS

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!