Hyppää pääsisältöön
Some on helppo paikka tunteiden tunnustamiselle.

Näin ihmiset tunnustavat rakkautensa!

Ihmiset ilmaisevat tunteensa mieluummin älypuhelimen kautta kuin kasvotusten, paljastaa tutkimus. Iso-Britanniassa tehty kysely, johon osallistui 2 000 henkeä, osoittaa, että emojit, tekstiviestit ja WhatsApp ovat suosituimpia tapoja sanoa "rakastan sinua".  Myös Skype, Facebook ja Instagram olivat suosittuja välineitä rakkaudentunnustuksissa.

Usein hokeminen vähentää merkitystä?

Thorntonsin tilaamassa kyselyssä vain kolme vastaajaa kymmenestä sanoi kertovansa tunteistaan aina kasvotusten. Viidennes vastaajista totesi, ettei tämä ollut mahdollista, koska heidän rakkaansa asui välimatkan päässä. 44 prosenttia vastaajista sanoi "minä rakastan sinua" kumppanilleen päivittäin. 40 prosenttia muisti sanoa sen myös lemmikilleen päivittäin. Nähtävästi tunteet on helpompi tunnustaa lemmikille, sillä vain 12 prosenttia vastaajista muisti sanoa kyseisen lauseen päivittäin omalle äidilleen. Toisaalta neljä kymmenestä koki, että lauseen hokeminen liiaksi vähentää sen merkitystä.

Teot puhuvat puolestaan

Rakkaus on paitsi sanoja, myös tekoja. Vastaajien mukaan asiaa ei ole aina tarpeen sanoa ääneen, mikäli teot puhuvat puolestaan. Enemmistön (47%) mukaan tosirakkaus tarkoittaa sitä, että toisen hyväksyy vikoineen kaikkineen. 36 prosentille rakkaus tarkoitti sitä, että toisen seurassa saattoi olla myös hiljaa. 13 prosentille se, että henkilö oli valmis matkustamaan pitkän matkan nähdäkseen toisen, merkitsi tosirakkautta. Muita merkkejä rakkaudesta olivat muun muassa soittaminen silloin, kun niin on luvattu, viimeisen suklaapalan antaminen toiselle ja sängyn lämmittäminen.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!