Skip to main content
Oikeat adjektiivit ovat avainasemassa nettideittailussa.

Näillä adjektiiveilla menestyt deittisivuilla!

Nettideittailu ja treffisovellukset ovat nykyään arkipäivää sinkuille, mutta millainen on hyvä profiili? Treffisivu Illicit Encounters tutki, millaiset käyttäjäprofiilit sivustolla menestyvät. Sivu analysoi yhteensä 400 000 profiilia, ja havaitsi, että tietyt adjektiivit vetosivat vastakkaiseen sukupuoleen paremmin kuin toiset.

Naisten kohdalla ilmeisesti luotettavuus ja onnellisuus osoittautuivat huonoiksi piirteiksi. Ilmeisesti naisten on syytä pysyttävä kaukana sellaisista kuvauksista, kuin ujo, luotettava ja onnellinen, sivuston analyysi paljastaa. Tosin onnellisilla ja ujoilla miehilläkään ei ole suurta menestystä nettideittailun maailmassa.

– Nettideittailun maailmassa kilpailu on kovaa... ja kaikki vähänkin omituinen käytös tarkoittaa, että olet riski, toteaa sivuston edustaja, Christian Grant:

– Sukupuolten välillä on mielenkiintoisia eroja. Erityisesti miehet osoittavat enemmän kiinnostusta sellaista naista kohtaan, joka osaa todella myydä ulkonäköään.

Naisten kannattaisikin kuvailla itseään ensisijaisesti seksikkäiksi ja kurvikkaiksi. Nämä adjektiivit herättivät parhaiten miesten kiinnostuksen. Jos kurveja ei kuitenkaan löydy, ilmeisesti myös rehelliset ja itsevarmat naiset vetoavat miehiin.

Mielenkiintoista kyllä, miehillä, jotka kuvailivat itseään kurvikkaaksi, ei ollut juurikaan kysyntää naisten parissa. Naiset eivät myöskään pitäneet miehistä, jotka kuvailivat itseään komeaksi. Turhamaisten adjektiivien sijaan miestä neuvotaankin kuvailemaan itseään rehelliseksi, älykkääksi ja itsevarmaksi.

Lähde: Illicit Encounters


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!