fbq
Hotnow
27.05.2018 22:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Kovaääninen seksi harmitti naapuria.
Naapuri valitti kovaäänisestä seksistä kohteliaalla kirjeellä!
Hotnow
27.05.2018 22:15
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Kuten suomalaiset, ilmeisesti myös australialaiset suosivat kirjeitä, kun on kyse konfrontaatiosta naapureiden kanssa. Sen tietää myös Ali Cashat, jonka iäkäs naapuri päätti valittaa naisen äänekkäästä seksielämästä kohteliaalla kirjeellä.

lmeisesti ohi kulkenut naapuri ei ollut mielissään Cashatin kovaäänisistä puuhista makuuhuoneessa.

– Viime viikonloppuna olin viemässä lapsenlastani rannalle, kun epäonneksemme kuljimme sinun asuntosi ohi, viestissä todettiin:

–  Oli erittäin kiusallista yrittää selittää nuorelle lapsenlapselleni, mitä makuuhuoneestasi kantautuvat äänet olivat... Vaikka en halua loukata yksityisyyttäsi, mielestäni olisi hyvä käytäntö sulkea ikkunat, jotta voisimme estää tällaista esitystä uusiutumasta.

Talonvahti tunnusti "iltapäivän ilot"

Cashat on häpeissään siitä, että rakastelun äänet ovat päätyneet ulkopuolisten korviin. Hän kuitenkin vakuuttaa, ettei hän itse ole kyseessä oleva rikoksentekijä. Cashat selitti sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan vastineessa, että hän oli tapahtumahetkellä matkoilla.

– Kiitos Sunshine Coast -yhteisö ja tunnollinen, nimetön naapurimme, että saatoit tämän valitettavaan tapahtuman tietoomme, vastineessa todettiin:

– Hiljattain tapahtunut virheellinen tunnistus johti siihen, että kodinomistajia syytettiin virheellisesti erittäin äänekkäästä "esityksestä" kotonaan päiväsaikaan... Talonvahti on tunnustanut "iltapäivän ilot". Asunnon omistajat haluavat ilmaista vilpittömän häpeänsä nolostuttavien syytösten takia, koska me olemme olleet naimisissa aivan liian kauan osallistuaksemme sellaiseen toimintaan ja sellaisella antaumuksella, etenkään ennen auringonlaskua. 

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »