Hotnow

Muistutus: Munakoiso-kylpytuotteet eivät kuulu emättimeen!

13.01.2019 22:33

Kosmetiikkaliike Lush julkisti hiljattain ystäväpäivämalliston, johon kuuluu tuhmien emojien inspiroimia kylpytuotteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa munakoiso-emojia muistuttava kylpypallo. Eipä aikaakaan, kun sosiaalisessa mediassa huolestuttiin siitä, että joku keksii käyttää penistä muistuttavaa kosmetiikkatuotetta dildona. 

Voi aiheuttaa tulehduksen

Mikäli asia ei ole vielä jokaiselle naiselle päivänselvä, emättimeen ei kannata asettaa esineitä, joita ei ole sinne suunniteltu. Ajatus poreilevasta kylpypallosta saattaa äkkiseltään kuulostaa miellyttävältä, mutta tuotteen karhea pinta aiheuttaa emättimessä todennäköisemmin kipua kuin nautintoa.

Mikä tärkeintä, vieraat esineet voivat johtaa tulehdukseen.

–  Varoittaisimme voimakkaasti kylpypallojen sisäistä käyttöä vastaan, koska ne voivat häiritä emättimen hyvien bakteerien herkkää tasapainoa, sanoo Royal College of Obstetricians and Gynaecologists-edustaja, tohtori Vaness Mackay Metro UK:n haastattelussa:

– Ne auttavat suojaamaan emätintä ja tasapainon järkyttäminen voi aiheuttaa ärsytystä, tulehduksia ja infektioita, esimerkiksi bakteerivaginoosin tai hiivatulehduksen.

Naisia kehotetaan käyttämään intiimialueella ainaostaan mietoja, hajusteettomia saippuoita. Myöskään niitä ei tule käyttää sisäisesti. Kylpypallosta saaneekin huomattavasti miellyttävämmän elämyksen ammeessa kuin emättimessä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!