Hotnow
Katso kuva!

Muistatko Playboy-äiti Susanna Tannin? Tämä K18-kuva ei päätynyt lehteen: "Julistukseni vapaalle naiseudelle!" - katso!

30.08.2019 21:05

Susanna Tanni poseerasi Portugalin Playboylle vuonna 2015. Suomalaiskaunotar muisteli neljän vuoden takaisia kuvauksia Facebook-kirjoituksessaan.

Joskus on miltei mahdotonta muistaa, että tämä on oliut osa minun polkuani. Minä tosiaan olen poseerannut Playboylle, ja vielä 41-vuotiaana. Se oli minun julistukseni vapaalle naiseudelle. Vapaana kaikista säännöistä ja rajoitteista, joiden mukaan meidän oletetaan elävän, hän kirjoitti.

 

Rohkeat kuvaukset

Seiska julkaisi Susannan Playboy-kuvat yksinoikeudella pian lehden ilmestymisen jälkeen syksyllä 2015. Susanna poseerasi lehdelle ilman rihman kiertämää, mutta kaikki K18-kuvat eivät päätyneet viralliseen julkaisuun.

Katso myös: Superuhkea suomalainen Taru Kalenov poseeraa Playboyssa: valittiin jopa kuukauden Playmateksi – virallinen kuva julki!

Susanna Tanni

Susannalle alasti poseeraaminen ei ollut vaikeaa.

– Alasti poseeraaminen tuntuu luonnollisemmalta kuin bikineissä. En ole ollut aina tyytyväinen omaan kehooni, mutta se on varmasti ihan luonnollista, sillä olen kuitenkin synnyttänyt viisi lasta, vuonna 2012 miljonäärimiehestään eronnut Susanna kertoi Seiskalle vuonna 2015.

Katso myös: Oho, missikaunotar Erika Helin poseeraa alasti Playboy-lehdelle! Katso rohkeat kuvat - toinen poistettiin jo Instagramista!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova, Playboy
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!