Hotnow

Moniavioinen trio kihlautui ja muutti yhteen! "Mustasukkaisuus ei yleensä ole ongelma"

06.06.2018 19:01

Moniavioinen trio käy romanttisilla illallisilla ja nukkuu samassa sängyssä. 27-vuotias Nic ChandlerRachel Kouris, 28, ja Xander Kelley, 20, vakuuttavat, että heidän parisuhteensa on aivan kuin kenen tahansa muunkin.

– Mielestäni suurin väärinkäsitys on, että ihmiset ajattelevat moniavioisuudessa olevan kyse seksistä. He aliarvioivat suhteen vakavuuden, mutta minä rakastan näitä kahta ihmistä paljon, sanoo Tennesseestä, Yhdysvalloista kotoisin oleva Nic:

– Meillä on normaali suhde. Riitelemme Netflixistä tai siitä, mitä söisimme illallisella, aivan kuin kuka tahansa muu. Ainoa ero on, että kuviossa on yksi ylimääräinen henkilö.

Transsukupuolisia

Nic, joka oli alunperin transnainen, tunnistautuu nyt sukupuolineutraaliksi. Hän on aina harrastanut moniavioisia suhteita. Noin vuosi sitten hän tapasi transnaisen, Rachelin, OKCupidin kautta. Aluksi pari tapaili toisiaan monogamisesti. Sitten Nic tapasi Xanderin, transsukupuolisen miehen, työn kautta.

– Tulimme juttuun, koska meillä olisi samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja olemme molemmat transsukupuolisia. Me aloimme viettää enemmän aikaa yhdessä, ja lopulta hän vain sulautui joukkoomme saumattomasti, Nic selittää:

– Olemme kaikki erilaisia ja me kaikki saamme jotain erilaista toisiltamme. Olemme yksikkö. 

"Meillä kaikilla on samanlaiset näkemykset"

Maaliskuussa trio päätti virallistaa suhteensa kihlautumalla. Vaikka he eivät voi laillisesti avioitua, elää kolmikko nyt onnellisesti yhdessä. He kaikki nukkuvat samassa sängyssä ja pyrkivät viettämään aikaa kolmistaan, jottei suhteeseen pääse syntymään mustasukkaisuutta.

– Koska meillä kaikilla on samanlaiset näkemykset, mustasukkaisuus ei yleensä ole ongelma... Totta kai meilläkin on ongelmia, jotka vaativat työstämistä, mutta sellaisia suhteet ovat, Nic jatkaa.

Liittoon voi tulla enemmänkin henkilöitä

Kolmikko on myös avoin heidän parisuhteensa ulkopuolisille suhteille. Toistaiseksi vain Nic on tutkaillut tätä vaihtoehtoa. Hän uskoo, että on mahdollista, että heidän liittoonsa liittyisi tulevaisuudessa enemmänkin henkilöitä:

– Niin kauan kuin olemme rehellisiä, ja kaikista asioista puhutaan kolmen kesken, on kaikki hyvin. Kahdella muulla on myös aina veto-oikeus.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!