Hyppää pääsisältöön
Moni valehtelee kumppanilleen.

Moni valehtelee aiemmista seksikumppaneistaan!

Seksileluyritys EdenFantasysin teettämän tutkimuksen mukaan kumppanin seksihistoria on kiinnostava aihe, jonka suhteen valtaosa (76 prosenttia) on uteliaita. Tutkimus, johon osallistui 2 000 amerikkalaista, osoitti kuitenkin, että rehellisyys ei maata peri, kun kyse on parisuhteista. Lähes yksi kolmesta on nimittäin valehdellut kumppanilleen aiemmasta seksielämästään.

Ainakin 29 prosenttia vastaajista on valehdellut kumppanilleen omasta historiastaan. Miehet olivat naisia kovempia valehtelijoita, sillä peräti 37 prosenttia myönsi valehdelleensa kumppanilleen. Naisista saman tunnusti vain 25 prosenttia. Tämä on harmillista, sillä yli puolet vastaajista (53 prosenttia) ilmoitti haluavansa tietää jokaisen intiimin yksityiskohdan rakkaansa seksuaalisista kokemuksista. Toisaalta valehteleminen on ymmärrettävää, sillä joka kolmas myönsi kumppanin aiempien kokemusten tekevän heidät mustasukkaisiksi. 18 prosenttia vastaajista sanoi, etteivät he halunneet kuulla sanaakaan kumppaninsa historiasta muiden naisten tai miesten kanssa. Yksi viidestä vastaajasta myönsi päättäneensä suhteen saatuaan kuulla epämiellyttäviä asioita kumppaninsa historiasta.

Yleensä kyseinen keskustelu käytiin noin viiden kuukauden kuluttua seurustelun aloittamisesta. Tosin utelias 31 prosenttia vastaajista puhui asiasta jo ensimmäisen kuukauden aikana. Ensimmäinen asia, jonka kyselyyn osallistuneet halusivat tietää, oli seksikumppanien määrä. Kysymykseen on myös olemassa oikea vastaus. Miehet toivoivat, että heidän kumppanillaan olisi keskimäärin yhdeksän aiempaa seksikumppania. Naiset taas toivoivat kumppanilleen kuutta aiempaa kumppania. Ihmisiä kiinnosti myös, kuinka montaa henkilöä heidän kumppaninsa oli tapaillut. Se, millaisia seksiasentoja heidän kumppaninsa oli kokeillut, kiinnosti 30:tä prosenttia. 

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!