Hotnow

Miten miehen saa antamaan suuseksiä? Asiantuntija neuvoo!

31.05.2017 21:01

Valtaosa nauttii suuseksin saamisesta, mutta sen antaminen voi olla kovaa työtä. Ilmeisesti suuseksin kohdalla etenkin naiset kamppailevat monesti vastavuoroisuuden puutteesta. Eräs nuori nainen kysyi Cosmopolitan-lehdeltä apua juuri tähän ongelmaan.

– Minä ja poikaystäväni olemme olleet yhdessä kahdeksan kuukautta, ja kahdella ensimmäisellä kerralla hän antoi minulle suuseksiä. Hän tarjoutui myös pari viikkoa myöhemmin, mutta ajoitus ei ollut hyvä, koska minulla oli juuri kuukautiset. Sen jälkeen hän ei ole sitä enää tarjonnut, ja hän vaihtaa aihetta aina, kun yritän puhua asiasta, nainen valittelee.

– Hän kyllä itse pyytää minulta edelleen suihinottoja, ja minä suostun, koska pidän siitä. 

Cosmopolitanin asiantuntijan Logan Hillin mukaan kiristäminen ei ole hyvä konsti. Hänen mukaansa se, että lakkaa antamasta kumppanille suuseksiä, kunnes tämän on pakko suostua vastavuoroisuuteen, ei siis ole oikea tapa lähestyä ongelmaa. 

– Jos hän on hyvä poikaystävä, kuten sanot hänen oleva, ei hänen pitäisi tarvita uhkavaatimuksia, Logan sanoo.

Positiivisen kautta

Uhkailun ja rangaistusten sijaan Logan neuvoo puhumaan asiasta suoraan.

– Kun puhut asiasta, pidä sävy positiivisena. Sen sijaan, että yrittäisit ennakoida tai tyrmätä vastaväitteitään, puhu suoraan omista haluistasi, hän neuvoo.

– Monet miehet epäröivät suuseksin antamista, joten jos lisäät heidän huolenaiheitaan, se saattaa vain vahvistaa heidän ahdistustaan. Rauhoittele miestä sen sijaan kertomalla, että se tulee olemaan ihanaa ja se tuntuu sinusta hyvältä, ja että arvostat sitä.

Loganin mukaan keskustelussa on tärkeää painottaa, miten paljon ajatus kiihottaa sinua ja miten paljon himoitset häntä. Voit myös näyttää kädestä pitäen, millaista kosketusta kaipaat. Älä kuitenkaan mainitse orgasmeja, jottei miehelle tule suorituspaineita. 

"Siinä, että pyydät haluamaasi, ei ole mitään väärää"

Logan kehottaa tekemään kumppanille selväksi, miten tärkeä asia on. Lopulta hän muistuttaa kuitenkin, että loppupeleissä jokainen päättää itse, mihin on sängyssä valmis.

– Muista, että meidän on aina kunnioitettava toistemme rajoja, eikä ketään saa pakottaa tekemään mitään sellaista, mitä he eivät halua. Muista kuitenkin myös, että se mitä pyydät häneltä, ei ole mitään järjetöntä. Siinä, että pyydät haluamaasi, ei ole mitään väärää. 

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!