Hotnow

Mitä ihmettä? Se-elokuvan karmeasta Pennywise-klovnista tuli uusi seksisymboli!

15.09.2017 18:05

Paljon odotettu Se sai ensi-iltansa viime viikolla. Stephen Kingin tarinaan perustuva kauhuelokuva on saanut enimmäkseen positiivista palautetta niin kriitikoilta kuin faneilta. Odottamatonta kyllä, kehuja on saanut myös elokuvan pelottava klovni, jota yllättävän moni fani pitää seksikkäänä.

Elokuvassa lasten pahimmat painajaiset käyvät toteen, kun he joutuvat kasvokkain pelottavan Pennywise-klovnin kanssa. Aikuisväestöstä murhaajaklovni on kuitenkin saanut paljon faneja. Ilmeisesti valkonaamainen, punatukkainen Pennywise on ollut monen elokuvateatterissa käyvän mieleen.

Pennywise esittää näyttelijä Bill Skarsgård, jota monet ymmärrettävästi pitävät seksikkäänä. Monet fanit ovat kuitenkin olleet vaikuttuneita pikemmin Pennywisen, kuin Billin, seksuaalisesta vetovoimasta.

Monella Tumblr-fanisivustolla myönnetään, että Pennywise on seksikäs - ja ihmetellään samaan hengenvetoon, onko se normaalia. Yksi jopa paljastaa haluavansa, että Pennywise söisi hänet.

Bill itse on todennut toivovansa, ettei häntä pidetä elokuvassa seksikkäänä, sillä hän työskenteli kovasti sen eteen, että hän onnistuisi pelottelemaan yleisöä.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!