Katso kuva!

Miss Englanti paljasti "pilatut" rintansa: Rintaleikkaushelvetti kaatoi avioliittoni – K-18-kuva!

Hotnow | 17.01.2017 18:00

Vuonna 2004 kruunattu Miss Englanti Danielle Lloyd tilittää avoimena Celebrity Botched Up Bodies -ohjelmassa epäonnistuneesta avioliitostaan.

Kariutumisesta Danielle syyttää huonoa itsetuntoaan, joka johtuu epäonnistuneesta silikonileikkauksesta. Daniellen silikoni räjähti ja samalla hänen rintalihaksensa alta löytyi jättimäinen veritulppa, joka oli viedä kaunottaren hengen.

Silikonien poistamisen, ja hätäleikkauksen jälkeen Danielle on käynyt leikkauksessa seitsemän kertaa korjauttamassa rintojaan "normaalin näköisiksi".

DANIELLE lLOYDIN EPÄONNISTUNEET RINNAT

- Olin todella järkyttynyt. Tiesin, ettei minulla olisi leikkauksen jälkeen rintoja laisinkaan, vaan ainoastaan roikkuvat nahkasäkit. Se oli kuvottavaa ja vaikutti avioelämääni. Hävitin itseluottamukseni, enkä halunnut mieheni näkevän minua alasti, Danielle kertoo.

Ex-mies herjaa julkisesti

Daniellen ex-mies Jamies O'Hara kilpailee pahaillaan Brittien Big Brother -kilpailussa, jossa mies on herjannut ex-vaimoaan avoimesti.

- Kärsin pahoista paniikkikohtauksista, enkä mene enää ulos, ellei ole pakko. Pelkään, että joku tunnistaa minut ja järjestää kohtauksen, Danielle kertoo.

Sosiaalinen media on hyökännyt Daniellea vastaan sen jälkeen, kun Jamie astui Big Brother -taloon viikko sitten.

Daniellen tarina on samantyyppinen kuin suomalaisen Cheyenne Järvisen. Cheyenne riitelee parhaillaan The Look -klinikan kanssa omasta rintaleikkauksestaan, joka jätti hänen rintansa arpisiksi ja eri korkeudelle.

Teksti:MARIAMA BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!