Hotnow

Minuutin erektiotesti paljastaa peniksen terveydentilan!

12.06.2018 21:45

Lloyds Pharmacy havaitsi taannoisessa tutkimuksessaan, että joka neljäs brittimies kärsii jonkinasteisesta erektiohäiriöstä. Yksi kymmenestä miehestä kuitenkin häpesi asiaa siinä määrin, että he olivat mieluummin valmiita luopumaan seksistä, kuin puhumaan ongelmastaan lääkärille.

Tuloksista huolestunut Lloyds Pharmacy julkisti miehille helpon testin, joka paljastaa, miten hyvin penis toimii. Testi, jonka jokainen mies voi tehdä itse kotona, vie ainoastaan minuutin.

1. Kuinka luottavainen olet sen suhteen, että pystyt saamaan ja ylläpitämään erektion?

2. Ovatko erektiosi riittävän kovia penetraatioon ja seksin aloittamiseen?

3. Kykenetkö ylläpitämään erektiosi seksin aikana?

4. Kuinka vaikeaa sinun on säilyttää erektio seksin loppuun saakka?

5. Onko seksi sinulle nautinnollista?

6. Onko jokin seuraavista vaikuttanut negatiivisesti erektioosi? Alkoholi tai huumausaineet, stressi tai hermostuneisuus, seksikertojen tiheys. 

7. Koska saat parhaan erektion?

Testin tulokset kertovat, onko sinun syytä olla huolissasi peniksesi toimintakyvystä. Erektiohäiriöitä saattavat aiheuttaa paitsi stressi ja mieliala, myös terveysongelmat, kuten korkea verenpaine, eturauhasen ongelmat ja tyypin 2 diabetes. Koska valtaosa syistä on hoidettavissa, ei miesten tulisi vaieta ongelmistaan, muistuttaa Lloyds Pharmacyn tohtori Kieran Seyan.

– Kyky saavuttaa ja ylläpitää erektio on erittäin tärkeää miehille, sekä fyysisesti että henkisesti, hän toteaa:

– Se ei todellakaan ole asia, jota miesten pitäisi hävetä, ja mitä enemmän voimme kannustaa ihmisiä puhumaan aiheesta, sitä helpompaa ihmisten hakea apua.

Tee testi täällä.

Lähde: Lloyds PharmacyMirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!