Hotnow

Millenniaalit masturboivat eniten!

17.05.2018 21:17

Millenniaalit omaavat kuulemma huonot sosiaaliset taidot ja heikon kädenpuristuksen, mutta yksi asia heillä on hallussa; he masturboivat enemmän kuin mikään muu ikäryhmä, paljastaa tutkimus.

Tengan maailmanlaajuinen kysely selvitti eri ikäryhmien asenteita itsetyydytystä ja seksileluja kohtaan. Maailman suurimpaan masturbaatiota koskevaan mielipidemittaukseen osallistui 13 000 vastaajaa 18 eri maasta.

Tulosten mukaan valtaosa sekä miehistä että naisista tyydyttää itseään. Yhdysvalloissa 92 prosenttia miehistä ja 76 prosenttia naisista masturboi. Iso-Britanniassa lukema oli vieläkin suurempi, miesten kohdalla 96 prosenttia ja 78 prosenttia naisten kohdalla.

Kyselystä ilmeni myös, että millenniaalit olivat kaikkein aktiivisimpia itsensä tyydyttäjiä. 57 prosenttia 18-24 -vuotiasta masturboi kerran viikossa. Lukema on suurempi kuin missään muussa ikäryhmässä. 

Vaikka niin moni masturboi, suurin osa ei halua puhua asiasta kumppanilleen. Tutkimuksen mukaan vain 18 prosenttia amerikkalaisista, 15 prosenttia briteistä ja 11 prosenttia saksalaisista koki, että omista itsetyydytystottumuksista tulisi puhua kumppanin kanssa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!