Skip to main content
Miljoonalla voi ostaa elinikäisen jäsenyyden seksiklubille.

Miljoonalla seksiä loppuelämäksi!

Yhdysvalloissa toimii eksklusiivinen seksiklubi, johon voi ostaa elinikäisen jäsenyyden miljoonalla dollarilla, eli noin 852 000 eurolla.

Los Angelesissa ja New Yorkissa toimiva Snctm paljasti, millainen on kerhon huipputason jäsenyys. Perustaja Damon Lawner sanoo hyväksyvänsä vain kolme Violet Key Benefactor -jäsentä, ja paikoista kaksi on jo mennyt. Kolmannen, ja viimeisen, jäsenyyden voi ostaa miljoonalla dollarilla. Tällä rahalla jäsen saa automaattisesti pääsyn kaikkiin kerhon järjestämiin juhliin. Lisäksi hänellä on kellon ympäri käytössään erotiikan vastaanottovirkailija, jolla on laaja tietämys seksistä. Tämä voi muun muassa ohjeistaa kolmen kimppaan, BDSM:ään sekä useiden rakastajien pitämiseen liittyvissä asioissa.

– Sillä rahalla ostat ylpeilemisoikeudet, ja saat loppuelämäsi olla kaikissa tapahtumissa kuin minä, lisää Lawner.

– Saat pöytiä, lippuja erityisiin tapahtumiin, kuten jahtibileisiin Cannesissa, ja pääset tuleviin tapahtumiimme Roomassa ja Moskovassa, sekä erotiikan oppitunneille.

Miehet, joilla ei ole juuri nyt miljoonaa takataskussaan, voivat edelleen ostaa tavallisen jäsenyyden 64 000 euron vuosimaksulla. Miljoonatarjous on suunnattu miehillä, sillä naiset pääsevät klubin tapahtumiin maksutta. 

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!