Hyppää pääsisältöön
Naiset saattavat tyydyttää itseään seksin jälkeen.

Miksi nainen masturboi seksin jälkeen?

Sujahtaako naisesi aina seksin jälkeen yksin suihkuun? Kaipaako hän yhteisen hetken jälkeen omaa aikaa sängyssä? Kyllä, on mahdollista, että hän haluaa masturboida seksin jälkeen. Tarkoittaako tämä, ettei seksi tyydyttänyt häntä, vai ovatko hänen halunsa yksinkertaisesti kyltymättömät?

– Tyttöystäväni masturboi seksin jälkeen, miksi, kysyi mies The Guardianin asiantuntijalta.

Miehillä ei ole syytä huoleen, vaikka nainen haluaisi tyydyttää itseään seksin jälkeen, vakuuttaa lehden psykoterapeutti Pamela Stephenson Connolly.

– Älä tee asialle mitään, hän neuvoo:

– Anna hänen tehdä mitä hän haluaa. Tällainen käytös on hyvin yleistä, eikä se tarkoita, ettei hän nauti seksistä kanssasi.

Moni nainen himoitsee kiihkeän seksin jälkeen vielä toista orgasmia. Hän ei kuitenkaan välttämättä halua vaivata kumppania asialla, tai ehkä hän pelkää, että hän vaikuttaisi liian vaativalta. Lisäksi itsetyydytyksessä saavutettu orgasmi on usein erilainen kuin kumppanin tuottama orgasmi. Masturbaatio voi tuottaa syvän, voimakkaan orgasmin osittain siksi, että nainen itse osaa koskettaa itseään juuri oikein. Lisäksi itsetyydytyksestä puuttuu tietty jännitys, joka saattaa olla läsnä seksissä, sillä siinä ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun kuin omaan nautintoon.

– Seksi kanssasi voi tarjota hänelle tyydytystä lukemattomilla tavoilla, joita hän ei saavuta masturbaation aikana, Pamela vakuuttaa:

– Jos haluat osallistua seksin jälkeenkin, kysy tarkkaan, mitä hän haluaa sinun tekevän hänelle kliimaksin jälkeen. Ole valmis seuraamaan ohjeita tarkasti.

Lähde: The Guardian


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!