Hyppää pääsisältöön
Ashley ja Mary-Kate Olsen ovat identtiset kaksoset.

Miksi kaksosten seksuaalinen suuntautuminen voi poiketa toisistaan? Tässä todennäköisin selitys!

Usein ajatellaan, että kaksoset ovat kaikin tavoin identtisiä, tai ainakin hyvin samankaltaisia keskenään. Todellisuudessa kaksosten luonteet eivät kuitenkaan välttämättä muistuta toisiaan, ja jopa heidän seksuaalinen suuntautumisensa on täysin toisesta riippumaton.

29-vuotias Sarah Nunn ja Rosie Ablewhite ovat identtiset kaksoset Essexistä. Toinen heistä on hetero- ja toinen homoseksuaali. Sarah ja Rosie ovat yksi 56 kaksosparista, jotka osallistuivat kaksosten eriäviä seksuaalisia suuntaumuksia tarkastelevaan tutkimukseen Essexin yliopistossa.

Vaikka Rosie ja Sarah jakavat samat geenit ja samanlaisen kasvatuksen, eivät heidän seksuaaliset suuntautumisensa ole identtisiä. Rosie sanoo pitäneensä "outona" sitä, että hänen siskonsa piti pojista. Häntä itseään pojat eivät olleet koskaan kiinnostaneet.

LUE: Identtiset kaksoset Anna ja Lucy jakavat elämässään ihan kaiken: Meillä on sama mieskin – häkellyttävät kuvat!

– Se sai minut kyseenalaistamaan itseni, sillä en ollut koskaan kuullut identtisistä kaksosista, joilla olisi eri seksuaaliset suuntaumukset, Rosie sanoo.

Vaikka Sarah ei pitänyt siskonsa homoseksuaalisuutta omituisena, sai asia myös hänet pohtimaan omaa seksuaalisuuttaan:

– Kysyin itseltäni: Tarkoittaako tämä, että myös minä saatan olla homoseksuaali?

Sarahin mukaan heidän eriäväisyytensä ei ollut heille itselleen suuri yllätys, mutta toisissa asia on ajoittain herättänyt hämmennystä

– Olemme aina olleet erilaisia, joten hänen paljastuksensa oli minusta järkeenkäypä. Olen aina pitänyt siitä, ettemme varttuessamme tapelleet samanlaisista leluista tai vaatteista, halusimme aina erilaisia ​​asioita, Sarah sanoo:

LUE MYÖS: Superseksikkäät venäläiskaksoset etsivät ökymiljonääriä yhteiseksi aviomieheksi – kuvat!

– Tämä on luultavasti suurin ero välillämme, ja saa monet ihmiset raapimaan päätään, sillä he yrittävät ymmärtää, onko biologialla vai kasvatuksella suurempi rooli seksuaalisessa suuntautumisessa. Sama kysymys on aina kiehtonut minuakin.

Essexin yliopiston psykologian akateemikko, Gerulf Rieger ja hänen kollegansa, Tuesday Watts pyrkivät tutkimuksessaan selvittämään, mistä kaksosten seksuaaliset eroavaisuudet johtuvat. Tohtori Rieger uskoo, että seksuaalisuus määräytyy jo ennen syntymää. 

– Raskaudenaikaiset hormonit ovat todennäköisin selitys, hän sanoo:

– Teoriamme on, että vaikka kaksoset ovat identtisiä, se mitä heille kohdussa tapahtuu, saattaa poiketa toisistaan. Heidän ravitsemuksensa ja hormoninsa saattavat olla erilaiset.

LUE MYÖS: Kuuluisa miestenlehti valitsi: suomalaiskaksoset Eva ja Mia maailman seksikkäimpien siskosten listalla - kuvat!

Lähde: Metro UK

 

Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!