Ashley Madison on suunnattu pettäjille.

Mikä on pettämistä? Näin uskottomille ihmisille suunnatun deittisivuston käyttäjät vastasivat!

23.08.2018 21:57

Valtaosa meistä ajattelee pettämisen olevan väärin. Siitä, missä pettämisen raja kulkee, ollaan kuitenkin montaa mieltä. Pettäjille suunnatun Ashley Madison -deittisivun kysely paljastaa, millaiset teot ovat ovat eri ihmisten mielestä uskottomuutta.

Ei ole yllätys, että vastaajat olivat yksimielisiä sen suhteen, että seksin harrastaminen muun kuin kumppanin kanssa, on pettämistä. Tämän jälkeen pettämisen rajat alkoivat hämärtyä. Hieman yli puolet (55%) vastaajista oli sitä mieltä, että tunnesiteen luominen henkilön kanssa, joka ei ole kumppanisi, on pettämistä.

Lähes puolet oli sitä mieltä, että alastonkuvien (46%) ja seksiviestien (44%) lähettäminen kuuluvat myös pettämisen piiriin. Oman profiilin säilyttäminen deittisovelluksissa ja ex-kumppanien kanssa hengailu olivat uskottomuutta 29 prosentin mielestä.

18 prosenttia vastaajista piti myös flirttailua sopimattomana, ja niin ikään 18 prosenttia koki kolmannesta osapuolesta fantasioimisen seksin aikana olevan pettämistä. 13 prosenttia oli sitä mieltä, ettei muista kuin kumppanista sovi fantasioida missään tilanteessa.

Yhtä yleistä sääntöä pettämiselle ei ole olemassa, mutta paras tapa selvittää, mitä se omalla kohdalla tarkoittaa, on puhua asiasta oman kumppanin kanssa. Ethän haluaisi tehdä mitään sellaista, mikä loukkaisi häntä?

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!