Miesten uusi seksilelu on armeijan hyväksymä: kestää äärimmäiset olosuhteet!

28.05.2017 18:01

Äkkiseltään ei ajattelisi, että armeija ja seksilelujen testaus kulkisivat käsi kädessä. Toisaalta juuri armeijassa miehet (ja naiset) joutuvat elämään pitkiä aikoja erossa kumppanistaan, joten on vain luonnollista, että yksinäisyys pääsee joskus iskemään. Tästä syystä maataan palveleville on kehitetty nyt oma seksilelu.

Lifetime Silicone Stroker on erityisesti sotilaille suunnattu itsteyydytysväline, joka on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Siinä missä tavalliset, kestomuovisesta elastomeeristä valmistetut seksilelut kuluisivat sotatantereella, erityisestä silikoniseoksesta valmistettu lelu kestää myös vaativissakin olosuhteissa. Materiaali myös ehkäisee bakteerien ja homeen kasvua. Nimensä mukaisesti lelun on tarkoitus kestää käyttöä koko asiakkaan elämän ajan.

– Huomasin tilaisuuden luoda sotilaalliseen käyttöön laite, joka veisi vähemmän tilaa, jossa ei olisi infektioiden riskiä, ja joka pitäisi pintansa äärimmäisissäkin olosuhteissa, sanoo lelun kehittänyt Brian Sloan lehdistötiedotteessaan.

– Uskon, että viimeinen asia, josta sotilas haluaa murehtia, on vuotava, infektoitunut penis tai sulanut seksilelu. Tavoitteeni on tehdä itsetyydytyksestä turvallista myös joissakin maailman vaarallisimmista paikoista.

Lahjoittaa seksileluja sotilaille

Sloan aikoo lahjoittaa Lifetime Silicone Strokerin 300 sotilaalle. Valmistaja kuitenkin vakuuttaa, että lelu soveltuu yhtä hyvin Pornhubia kotona katsoville miehille, kuin palveluksessa oleville sotilaille.

Armeijan hyväksymä laite on ostettavissa nettikaupasta 79,95 dollarin, eli reilun 71 euron, hintaan.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!