Mies poistettiin Jet2:n lennolta.

Mies yritti viedä seksinuken lomalle - sai lentoyhtiöltä elinikäisen porttikiellon!

13.06.2018 19:02

Mies on saannut elinikäisen kiellon Jet2-lentoyhtiön lennoille sen jälkeen, kun kone joutui tekemään hänen häiriökäyttäytymisensä takia hätälaskun. 

Belfastista Ibizalle matkalla ollut lento LS397 teki perjantaina (8.6.) hätälaskun Toulouseen, Ranskaan. Lentoyhtiö kertoi syyksi, että yksi matkustajista alkoi käyttäytyä aggressiivisesti henkilökuntaa ja muita matkustajia kohtaan. Jet2:n edustajan mukaan mies oli nauttinut reilusti alkoholia. Erään kanssamatkustajan mukaan miehellä oli matkaseuranaan puhallettava seksinukke.

– Kiva juttu! Liikenteessä puhallettavan seksinuken kanssa seitsemältä aamulla, pitkässä jonossa ja lasteni silmien edessä, harmistunut matkustaja kirjoitti Twitterissä.

Jet2 on pahoitellut asiaa ja ilmoittanut, ettei miehellä ole enää lupa matkustaa lentoyhtiön koneilla.

– Emme missään tapauksessa siedä tällaista häpeällistä käyttäytymistä koneissamme, totesi lentoyhtiön edustaja, Phil Ward:

– Muiden asiakkaiden ja perheiden ei pitäisi joutua sietämään tällaista käytöstä, kun he ovat matkalla hyvin ansaitulle lomalle. Pyydämme vilpittömästi anteeksi kaikilta koneen matkustajilta.

Lähde: Metro UK

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!