Hyppää pääsisältöön
Mies vakuuttaa tyydyttävänsä kaikki naiset.

Mies vakuuttaa antavansa naisille "halvaannuttavia" orgasmeja!

The Guardian-lehden My Life in Sex on kolumni, jossa lukijat pääsevät kertomaan seksielämästään. Tällä viikolla lukijat saivat kuulla miestä, joka uskoo olevansa todellinen orgasmijumala. 46-vuotias herra vakuuttaa, ettei hän ole koskaan epäonnistunut antamaan naiselle orgasmia.

– En ole koskaan kysynyt: "Millaista se oli?" Suoraan sanoen, minun ei ole koskaan tarvinnut, vaatimaton mies aloittaa:

– Olen ollut hyvä antamaan naisille orgasmeja aina siitä lähtien, kun aloin harrastaa seksiä. 

Opiskeli lesboseksiä

Mies kertoo opiskelleensa taitonsa pornografisista aikakauslehdistä, ja erityisesti lesboseksiin keskittyvästä aineistosta.

– On opittava tuntemaan kumppanin anatomia ja kuuntelemaan, miten hän reagoi kosketukseesi. Ei se ole rakettitiedettä, hän jatkaa:

– Kuinka tiedän, että kumppanini eivät ole koskaan feikanneet orgasmia? En voi tietää 100 prosentin varmuudella, mutta he ovat kaikki kokeneet muutaman sekunnin ajan jotain, jota voisin kuvailla täydelliseksi halvaantumiseksi.

Naisen orgasmi antaa mielihyvää

Miehen mukaan kaikki hänen ex-kumppaninsa ovat ylistäneet hänen petitaitojaan ystävilleen ja jopa terapeuteilleen. Tavallisille miehille häneltä ei heru juurikaan ymmärrystä.

– Olen lukenut paljon miehistä, jotka ovat surkeita rakastajia, usein siksi, että he ovat kiinnostuneita vain omasta tyydytyksestään, mies jatkaa:

– Olen pahoillani heidän ja heidän kumppaniensa puolesta. Se, että saan naisen kiemurtelemaan orgasmin, tai kahden, kourissa, antaa minulle valtavasti mielihyvää, puhumattakaan itsetunnon kohotuksesta.

Lähde: The Guardian


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!