Mies, unohda nämä seksiasennot - naisesi kiittää!

Hotnow | 13.02.2017 21:30

Naiset nauttivat seksistä siinä missä miehetkin.

Vaikka myös naiset kokeilevat mielellään uutta sängyssä, on moni nainen tympääntynyt siihen, että liikaa pornoa katsoneet miehet haluavat jatkuvasti mitä akrobaattisimpia asentoja.

Naiset kertovat Men's Health-lehdelle seitsemän asentoa, joita he eivät kaipaa makuuhuoneessa.

69

Suuseksin aikana on ihanaa rentoutua ja keskittyä miellyttäviin tuntemuksiin. Tämä on kuitenkin vaikeaa, jos samaan aikaan pitää yrittää huolehtia jonkun toisen mielihyvästä. Myös naiset ovat vastavuoroisuuden kannalla, kun kyse on suuseksistä, mutta vuorottelemisessa ei ole mitään vikaa.

Seisaallaan

Seisominen vaikuttaa erittäin työläältä asennolta ottaen huomioon, että se ei tuota naiselle millään lailla muita asentoja parempia orgasmeja.

Suihkussa

Kuten äskeinen kohta, mutta veden kanssa.

Poraus

Tämä on asento, jossa naisella ei juurikaan ole virkaa. Nainen saa olla kierrettynä vaikeaan asentoon samalla, kun mies käytännössä katsoen tyydyttää itseään naisen avulla.

Reverse Cowgirl

Lehmityttö on asentojen klassikko, mutta sen käänteinen versio on huomattavasti vaikeampi toteuttaa. Kenties se tarjoaa miehelle silmäniloa, mutta naiselle se ei anna mitään, mitä lehmityttökin ei.

Jalat niskan takana

Seksi kaksinkerroin taitettuna ei ole niin kiihottavaa kuin miehet näköjään olettavat sen olevan. Asento ei myöskään stimuloi sen paremmin klitorista kuin G-pistettäkään.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!