On syytä huolehtia, että peniskuvat ovat imartelevia.

Mies, tee dick pic oikein!

Hotnow | 03.03.2017 21:30

Niin sanottu dick pic-, tai suomalaisittain kalukuvailmiö, sen kun jatkaa kasvuaan. Syystä, joka on usein naisille arvoitus, miehet rakastavat jakaa kuvia peniksestään. 

Ensinnäkin, miesten olisi syytä muistaa, että joissakin tapauksissa kuvien lähetteleminen saattaa täyttää rikoksen tunnusmerkit. Jos miehet kuitenkin välttämättä haluavat lähettää intiimejä kuvia tyttöystävilleen, on se syytä tehdä oikein.

Ajattele muutakin kuin penistä

On selvää, että oma penis on miehen suurin ylpeydenaihe. Kuvan vastaanottaja tulee kuitenkin arvioimaan kuvaa eri näkökulmasta. Huolehdi siis, ettei peniksen taustalla näy pyykkivuorta tai eilisillan pizzalaatikoita. Sängyssä kuvatessa on syytä varmistaa, että lakanat ovat puhtaat ja silitetyt, eikä niissä toivon mukaan ole sarjakuva-aiheisia kuvia. Kaikki nämä pilaavat tunnelman varmasti.

Mieti pukeutumistasi

Ajattele kuvaa jälleen vastaanottajan näkökulmasta. Likaiset ja kulahtaneet bokserit varastavat huomion. Sen sijaan tummat, siistit alusvaatteet antavat peniksesi olla huomion keskipisteenä. Ja mies, jos sinulla ei ole kuvassa housuja ylläsi, älä koskaan, missään tilanteessa, jätä sukkia jalkaan.

Mieti kuvakulmaa

Jokainen kuvissa usein poseeraava tietää, että oikea kuvakulma on kaikki kaikessa. Olipa peniksesi sitten minkä kokoinen tahansa, valitse kuvakulma, joka imartelee elintäsi. Lienee sanomattakin selvää, että peniksen tulee olla erektiossa. Älä unohda myöskään valaistuksen luomaa vaikutusta.

Mieti, ennen kuin lähetät

Vielä kerran, peniskuvien lähettely saattaa käydä rikoksesta. Mieti siis kahteen kertaan, miten vastaanottaja tulee kuviin suhtautumaan. Huolehdi myös, että lähetät kuvat oikeaan osoitteeseen. Tätä et halua joutua selittelemään pomollesi tai vanhemmillesi.

 

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!