fbq
Hotnow
06.11.2018 21:10
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Mies selittää, miksi hän petti vaimoaan.
Mies paljastaa, miksi hän petti vaimoaan useiden naisten kanssa!
Hotnow
06.11.2018 21:10
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Mies, joka kertoo nimekseen Jeremy, paljastaa pettäneensä vaimoaan ensin heidän morsiusneitonsa, sitten erään toisen naisen kanssa. Mies kuitenkin puolustaa tekoaan ja kokee, että hänellä on hyvä syy pettämiseen.

– Seksistä tuli kerran kuussa toteutettava velvollisuus, täysin vailla esileikkiä tai läheisyyttä. Se oli vain jotain, joka piti saada äkkiä alta pois, Jeremy kuvailee:

– On vaikeaa kuvailla, miten musertavaa on joutua vaimonsa torjumaksi yhä kerta toisensa jälkeen. Menetät itseluottamuksesi, etkä tunne olevasi rakastettu.

"Kieltäytyminen antoi joka kerta oikeutuksen"

Jeremyn katse alkoi harhailla eräänä iltana, kun vaimon läheinen ystävä oli heillä kylässä. Jeremyn vaimo oli poissa kotoa, ja mies ja ystävä päätyivät puimaan liiton ongelmia viskipullon äärellä. Jeremy myöntää aina pitäneensä naisesta, mutta he eivät koskaan olleet sinkkuja samaan aikaan. Tuona iltana he päätyivät yhdessä sänkyyn.

Kaksi vuotta myöhemmin Jeremy aloitti teatteriharrastuksen, Siellä hän tapasi naisen, joka oli keskellä avioeroprosessia. He alkoivat harrastaa seksiä. Myöhäiset illat näytelmän harjoituksissa tarjosivat täydellisen kulissin salasuhteelle.

– Aina kun tunsin syyllisyyttä, ehdotin vaimolleni seksiä ja hänen kieltäytymisensä antoi joka kerta oikeutuksen teoilleni, Jeremy järkeilee.

Taustalla masennus

Jeremy on sittemmin päättänyt salasuhteensa, mutta kuiva kausi avioliitossa sen kun jatkuu. Hän selittää vaimonsa alhaisen libidon johtuvan masennuksesta.

Nyt hän on ehdottanut vaimolleen parisuhdeterapiaa, jotta he saisivat liittonsa oikeille raiteille. Salasuhteistaan hän ei kuitenkaan aio kertoa.

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »