Mies, onko suuseksi-etiketti hallussa? Näitä sääntöjä tulisi noudattaa aina!

Hotnow | 02.05.2017 20:00

Hyvät käytöstavat tekevät aina vaikutuksen. Vaikka asiasta ei ole kirjoitettu selkeää ohjekirjaa, herrasmiehet taitavat oikean etiketin myös makuuhuoneessa. Cosmopolitan listasi kahdeksan sääntöä, joita herrasmiehen tulisi aina noudattaa, ollessaan saavana osapuolena suuseksissä.

1. Älkää koskaan tule suuhun varoittamatta

Kuvittele, että joku tykittäisi lämmintä, käynyttä maitoa suoraan kurkkuusi. Kuvittele nyt, että tämä tapahtuisi ilman minkäänlaista varoitusta. On hyvien tapojen mukaista varoittaa kumppania asiasta etukäteen. Näin ollen nainen voi halutessaan vetäytyä tieltä oikealla hetkellä.

2. Älä koskaan oleta jonkun nielevän

Luulisi, että suuseksin antaminen on riittävän huomaavaista ilman, että sen lopuksi täytyisi vielä niellä toisen eritteitä. Ellei kumppanisi ole aivan erityisesti ilmaissut innostusta nielemiseen, älä painosta häntä siihen. 

3.  Älä vaihda tahtia yllättäen

Toki mies saa eläytyä nautintoon ja liikutella lanteitaan. Älä kuitenkaan yhtäkkiä tyrkkää penistäsi syvälle jonkun kurkkuun. Henkilö, joka pitää penistäsi suustaan, ansaitsee asiasta varoituksen etukäteen.

4. Anna ainoastaan rakentavaa kritiikkiä

Helpoin tapa varmistaa, ettet enää koskaan saa suihinottoa kumppaniltasi, on kertoa hänelle, että hän on huono siinä. Anna rakentavaa kritiikkiä tarvittaessa ja erittäin kohteliaasti. Kerro esimerkiksi, miten paljon pidät tietystä liikkeestä suuseksin aikana. 

5. Puhdista paikat etukäteen

Jos odotat kylään vierasta, joka saattaa intoutua intiimiin kanssakäymiseen kanssasi, on kohteliasta siivota paikat etukäteen. Tämä tarkoittaa sekä makuuhuonetta että penistä. Puhdas asunto ja puhdas penis tekevät kokemuksesta miellyttävämmän molemmille.

6. Älä suutu, jos kumppani haluaa lopettaa

Suihinotto on kovaa työtä. Suuseksi vaatii lihaksia, keskittymiskykyä ja oikeaa tekniikkaa. Jos kumppani väsyy ja haluaa lopettaa ennen finaalia, ei siitä saa suuttua. Kliimaksiin pääsee muillakin keinoilla.

7. Älä oleta homman olevan ohi siemensyöksyn jälkeen

Suuseksin antaminen on altruistinen eli epäitsekäs teko. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että seksi on toiselle osapuolelle pelkkää antamista ja toiselle ottamista. Vastavuoroisuus on avainasemassa, mikäli mielit saada palveluksia myös jatkossa.

8.  Älä kohtele kumppaniasi kuin nukkea

Miehet, me tiedämme, että olette ottaneet seksiin oppeja pornosta. Älä kuitenkaan tartu naista hiuksista ja ala työntää penistä syvälle kumppanisi kurkkuun. Nainen ei ole eloton nukke. Halukkaat voivat ostaa seksinukkeja verkosta, mutta naista tulee kohdella ihmisenä.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!