Mies voi saada orgasmin ilman ejakulaatiota.

Mies, näin saavutat orgasmin ilman ejakulaatiota - lopputuloksena voit laueta monta kertaa peräkkäin!

Hotnow | 30.03.2018 17:01

Miehet ovat jo pitkään kadehtineet sitä, että naiset voivat saada useita peräkkäisiä orgasmeja. Miehen nautinto puolestaan tyssää orgasmin aikana tapahtuvaan ejakulaatioon, tai niin sitä ainakin luullaan.

Myös miehet ovat kuitenkin kykeneväisiä saamaan useampia orgasmeja putkeen. Orgasmi ilman ejakulaatiota vaatii hieman harjoitusta, mutta se on mahdollinen.

Harjoita lihaksiasi

Kegel-harjoitukset eivät ole ainoastaan naisille. Peniksen lihasten harjoittaminen vahvistaa niitä ja auttaa hallitsemaan orgasmia. Siemensyöksyä ja virtsantuloa säätelevien PC-lihaksien säännöllinen supisteleminen johtaa ajan mittaan siihen, että mies voi estää siemensyöksyn.

Harjoittele hengitystä

Hengityksellä on yllättävän suuri rooli orgasmissa. Kun orgasmi tuntuu olevan lähellä, mies voi viivästyttää sitä hengittämällä syvään.

Pidennä itsetyydytyksen kestoa

Orgasmin hallintaa voi ja kannattaa harjoitella myös itsetyydytyksen kautta. Masturbaatiossa olisi syytä tähdätä samoihin tavoitteisiin, kuin seksissä partnerin kanssa. Jos itsetyydytys on ohi minuutissa, on sängyssä turha odottaa tunnin mittaista mestarisuoritusta. Masturbaatiosession kestoa voi koittaa pidentää esimerkiksi skippaamalla pornon. Tähtää 20-30 minuuttiin.

Ota ajoitus haltuun

Tempun avain on erottaa orgasmin ja ejakulaation hetki toisistaan. Käytä PC-lihaksia estämään ejakulaatio juuri silloin, kun orgasmi on alkamaisillaan. Masturboidessa, kun tunnet olevasi lähellä orgasmia, lopeta ja PC-lihaksia  voimakkaasti noin 10 sekunnin ajan. Jatka sen jälkeen. Harjoittelemalla pääset lähemmäksi ja lähemmäksi kriittistä pistettä. Vaatii paljon kärsivällisyyttä, mutta harjoitusten avulla voit lopulta kokea orgasmin tunteen, vaikka estät ejakulaation. Tällöin orgasmi ei vaadi toipumisaikaa, kuten ejakulaation jälkeen.

Lähde: LifeHacker

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!