Hyppää pääsisältöön
Ennenaikainen siemensyöksy on yleinen vaiva.

Mies, näin kestät pidempään sängyssä!

Ennenaikainen siemensyöksy on tuttu monelle miehelle. Vaikka moni nolostelee vaivaa, kyseessä on erittäin yleinen ilmiö.

– Ennenaikainen siemensyöksy on ongelma, joka vaikuttaa lähes jokaiseen mieheen jossain vaiheessa elämää, sanoo urologi Thomas J. Walsh.

Ennenaikainen siemensyöksy saattaa olla turhauttava, mutta onneksi on useita tapoja, joilla sitä voi hillitä, ellei jopa parantaa. Men's Health listasi niistä yhdeksän.

1. Treeni

Myös miehet hyötyvät Kegel-harjoituksista. Lantionpohjan lihasten treenaaminen auttaa hallitsemaan myös siemensyöksyä.

2. Työntöjen rajoittaminen

Seksi on muutakin kuin tarmokasta edestakaisin-liikettä. Kun olet lähellä ejakulaatiota, hidasta tahtia, ja kokeile työntöjen sijaan vaikkapa hieroa peniksen kärkeä klitoriksen tienoille. 

3. Orgasmin pidättely

Orgasmin pidättely, eli edging, on tehokas tapa oppia pidättelemään ejakulaatiota. Harrasta tätä etenkin itsetyydytyksen aikana, kunnes opit pitkittämään orgasmia myös yhdynnän aikana.

4. Puristus

Jos tunnet orgasmin tulevan, pysähdy ja purista peniksen päätä. Luo etusormella ja peukalolla painetta virtsaputkeen. Liike hillitsee peniksen verenkiertoa ja auttaa sinua kestämään hieman pidempään sängyssä.

5. Naiset ensin

Monet naiset tarvitsevat klitoriksen stimulaatiota saavuttaakseen orgasmin. Mikäli pelkäät tulevasi liian nopeasti, kokeile keskittyä ensin naisen nautintoon. Käytät suutasi, käsiäsi tai leluja, ennen kuin etenette itse yhdyntään. 

6. Kondomi

Kondomi saattaa auttaa ennenaikaisen siemensyöksyn hallinnassa. Valitse paksu kondomi, joka heikentää tuntemuksia seksin aikana. 

7. Lääkkeet

Euroopassa on monia laillisia lääkkeitä, jotka lupaavat auttaa miehiä kestämään pidempään sängyssä.

8. Anesteettiset kosteuspyyhkeet

Vuonna 2017 tehdyn tutkimuksen mukaan mietoa puudutusianetta, bentsokaiinia sisältävät kosteuspyyhkeet auttoivat miehiä lykkäämään ejakulaatiota. Ainoa ongelma on, että niiden käyttö saattaa aiheuttaa myös emättimen puutumista, jolloin naisen mielihyvä kärsii.

9. Asiantuntijan apu

Jos olet yrittänyt kaikkea mahdollista, eikä mikään toimi, on aika kääntyä lääkärin puoleen. Asiantuntija osaa neuvoa juuri sinulle sopivan hoidon.

Lähde: Men's Health


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!