Mies mursi peniksensä kesken seksin - jatkoi silti loppuun!

Hotnow | 30.09.2017 17:28

Brittiläinen mies koki joka miehen pahimman painajaisen. Hän nimittäin mursi peniksensä kesken seksin. Tosi sankarin tavoin hän kuitenkin selvitti aktin loppuun.

47-vuotias mies oli harrastamassa seksiä partnerinsa kanssa, kun he kuulivat napsahduksen. Miehen penis turposi voimakkaasti ja meni mustelmille. Penis kuitenkin pysyi erektiossa, joten mies päätti kivuistaan huolimatta hoitaa homman maaliin.

Seuraavana päivänä mies havaitsi vessaan mennessään, että virtsaaminen oli kivuliasta, ja virtsan joukossa oli verta. Niinpä hän suuntasi vihdoin sairaalaan. Lääkärit havaitsivat peniksen olevan pahasti turvoksissa ja kudos tuntui "pesusienimäiseltä". He arvasivat heti, että miehellä oli penismurtuma. Kyseisen miehen tapaus tosin poikkesi hieman perinteisestä penismurtumasta, sillä paisuvaiskudoksen lisäksi hän oli vahingoittanut myös virtsaputkensa. Erityisen vaikean murtuman vahinko ulottui aina virtsaputkeen, mikä selitti virtsassa esiintyneen veren.

Nämä viisi vammaa uhkaavat penistä makuuhuoneessa!

Virtsaputken vahingoittuminen on erittäin harvinaista; sitä esiintyy vain noin 10-20 prosentissa kaikista peniksen murtumista. Koska kyseisen miehen murtuma oli niin vaikea, on erityisen yllättävää, että hän kykeni jatkamaan seksiä. Tavallisesti vastaavissa tapauksissa erektio lopahtaa heti murtuman aiheuduttua. Mies oli kuitenkin onnekas hakeutuessaan hoitoon ajoissa. Peniksen murtumat voivat nimittäin aiheuttaa pysyviä vaurioita. Mikäli penikseen ehtii muodostua arpikudosta, se voi aiheuttaa peniksen kaartumista, tai vaikeuttaa erektion saamista. Lisäksi, jos virtsaputkeen on syntynyt vahinkoa, saattaa se johtaa virtsaputken ahtaumaan, joka voi aiheuttaa pysyviä virtsaamisvaikeuksia.

Onneksi kirurgien onnistui korjata miehen penis ja tämä on sittemmin toipunut vammoistaan täysin.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!