Hyppää pääsisältöön
Voileipä sisälsi ikäviä täytteitä.

Mies masturboi voileipään ja tarjosi sen kollegalleen! Oikeudessa annetti tuomio erikoisesta tapauksesta

Mies masturboi voileipään, ennen kuin hän antoi kollegansa syödä sen. Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa asuvaa Anthony Maneval, 36, jäi kiinni, kun hänen tekonsa tallentui valvontakameraan.

Maneval työskenteli tuolloin Bon Ton-nimisessä tavaratalossa. Varastotilaan asennettu valvontakamera kuvasi teon. Liikkeen henkilöstöpäällikkö vahvisti, että video näyttää, miten Maneval tyydyttää itseään pidellen samalla kädessään pakkaamatonta voileipää ja naisten pinkkejä alushousuja. Lopuksi Maneval puristaa voileipää vasten kehoaan, jonka jälkeen hän asettaa sen takaisin pakkaukseen. Hetkä myöhemmin toinen työntekijä syö leivän.

Kollega todisti oikeudessa, ettei hän tiennyt, mitä Maneval oli tehnyt leivälle. Puolustus yritti esittää, ettei videolla näkynyt selvästi, oliko miehellä sopimatonta kontaktia leivän kanssa. Mies kuitenkin myönsi, että mustavalolamppu olisi todennäköisesti paljastanut leivässä spermajäämiä.

Manevalille luettiin 3-12 kuukauden vankeustuomio, jonka lisäksi hän sai neljä vuotta ehdollista. Hän halusi valittaa tuomiostaan, mutta tuomarin mukaan valittamisoikeutta ei ole.

– Maneval ei kiistänyt käytöstään. Hän myönsi poliisille, että hän toimitti seksiaktin vaaleanpunaisilla alushousuilla ja voileivällä, ja että hänen käsissään oli siemennestettä, kun hän paketoi voileivän, totesi tuomari.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!