Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Mies kosi näyttävästi.

Mies kosi kuudella sormuksella - tapahtumasuunnittelija varmisti, että hetki olisi täydellinen! Mukana stylisti, valokuvaaja ja floristi!

Dennis Brown II on asettanut kosintaa harkitsevien miesten riman korkealle. Toisin kuin muut saiturit, Brown, malli ja fitness-harrastaja, kosi tyttöystäväänsä peräti kuuden sormuksen voimin.

Dennis palkkasi tapahtumasuunnittelijan varmistamaan, että kosintahetki olisi täydellinen. Kosintaan osallistuivat myös stylisti, valokuvaaja ja floristi. Koska Dennis ei halunnut, että hänen tuleva vaimonsa joutuisi kantamaan sormessaan sormusta, josta hän ei pitänyt, mies kosi Atara Dallasia kuuden sormuksen valikoimalla. Hän valitsi eri tyylisiä sormuksia ja asetti ne kaikki yhteen valtavaan koteloon. 

- Tämä nainen sai minut uskomaan, että sielunkumppani, rakastaja, soturi, luottohenkilöni ja paras ystäväni voisivat löytyä yhdestä hämmästyttävästä sielusta, joka tehtiin kuin käsityönä minulle, mies runoili tulevalle kihlatulleen:

- Siksi tänään haluan antaa sinulle suurimman lahjan, jonka voisin koskaan antaa, sydämeni ja sieluni.

Ja mikäli joku ei sitä vielä arvannut, nainen vastasi myöntävästi. Tuleva morsian valitsi sormeensa lopulta pisaran mallisen timantin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nate Veal (@natevealphotography) on

 Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press ja instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!