fbq
Hotnow
04.08.2017 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Miehet liimaavat nyt virtsaputkensa kiinni.
Mies, ethän liimaa virtsaputkeasi kiinni - lääkärit kauhuissaan uudesta villityksestä!
Hotnow
04.08.2017 21:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Emättimeen liittyvät omituiset, ja monesti vaarallisetkin, trendit ovat olleet viime aikoina näkyvillä mediassa. Viimeisin huolestuttava ilmiö kuitenkin koskee miehiä, ja tarkemmin sanottuna heidän virtsaputkiaan.

Ilmeisesti miehet liimaavat virtsaputkensa kiinni seksin ajaksi. Jiftip-yrityksen kyseenalaisen neuvon mukaan se toimii ehkäisyvälineenä. Yhtiö tarjoaa tarroja, jotka on luotu "epätoivoisena yrityksenä välttää kondomeja". Tarra asetetaan peniksen päähän niin, että se tukkii virtsaputken. Näin ollen siemenneste ei pääse purkautumaan emättimeen.

Tarran slogan kuuluu: "Tunne kumppanisi, tunne vapaus ja tunne olosi turvalliseksi", huolimatta siitä, ettei tuote suojaa lainkaan sukupuolitaudeilta, eikä sen tehoa raskauksien estämisessä ole tutkittu.

– Jiftip suojelee ainoastaan mielihyvää ja kätevyyttä, se ei suojaa sukupuolitauteja tai raskauksia vastaan, yhtiö myöntää.

Lääkäri kauhuissaan

Lääkäri Jamin Brahmbhatt pitää yhtiön markkinointia erittäin vahingollisena.

– Kuluttajat lähtevät usein hypetykseen mukaan ja unohtavat riskit, hän sanoo.

– Tuotteen vastuuvapauslausekkeessa jopa sanotaan, että se ei estä raskauksia tai sukupuolitauteja, mikä on ainoa syy, jonka vuoksi ihmiset edes käyttävät kondomeja.

Brahmbhatt muistuttaa, että ainoastaan kondomi suojaa tehokkaasti sekä vahinkoraskauksilta että sukupuolitaudeilta.

Lähde: USA Today

Tilaa Seiskan uutiskirje! »