fbq
Hotnow
17.02.2017 14:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Leivänpaahdinta ei kannata käyttää itsetyydytykseen.
Mies, älä laita penistäsi näihin - lista legendaarisimmista jumituksista!
Hotnow
17.02.2017 14:02
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Viime viikolla brittiläinen mies sai peniksensä jumiin muoviseen vesipulloon, ja joutui kutsumaan palomiehet apuun. Mies kertoi Fifty Shades Of Greyn toimineen hänen inspiraationaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun miehet ovat laittaneet peniksensä jonnekin, minne se ei kuulu. Men's Health listasi yhdeksän asiaa, jotka eivät kuulu peniksen lähettyville, kuten jotkut poloiset ovat saaneet oppia kantapään kautta.

Pullo

Jo ennen yllä mainittua tapausta, lääkärit joutuivat amputoimaan hondurasilaisen miehen peniksen, koska se oli jumittunut pulloon. Koska mies oli käyttänyt pulloa seksileluna neljä päivää putkeen, oli penis muuttunut mustaksi ja mennyt kuolioon.

Seksityöntekijä

Sukupuolitaudit vaikuttavat pieneltä murheelta verrattuna tapaukseen, jossa kiinalainen mies kuoli harrastaessaan seksiä prostituoidun kanssa. Ensihoitajat joutuivat kuljettamaan ruumiin pois paikalta niin, että miehen penis oli vielä naisen sisällä. 

Teräsputki

Brittiläinen mies sai peniksensä jumiin teräsputkeen. Tarvittiin seitsemän palomiestä, puoli tuntia ja ikäviä työkaluja, ennen kuin mies saatiin vapautettua.

Teippirulla

Vuonna 2015 eräs 4chan-käyttäjä kysyi netissä neuvoja, kuinka saada teippirullan sisälle juuttunut penis vapaaksi. Mies sai paljon luovia vastauksia, mutta on epäselvää, kuinka hänen lopulta kävi.

Pastapurkki

Australialainen mies pakeni poliisia liikenteessä. Kun hänet saatiin kiinni, hänen peniksensä oli upotettuna pastapurkkiin. Mies jatkoi itsensä tyydyttämistä vielä kiinni jäätyäänkin. 

Vihkisormus

Etelä-Afrikassa mies pujotti ystävänsä ehdotuksesta vihkisormuksensa peniksensä ympärille. Sormus jouduttiin sahaamaan irti. 

Puiston penkki

Yli tusina poliisia ja ensihoitajaa tarvittiin vapauttamaan honkongilainen mies, jonka penis jäi loukkuun metallisen puistonpenkin reikään. 

Leivänpaahdin

Vuonna 2013 lontoolainen mies joutui soittamaan palomiehet poistamaan hänen peniksensä leivänpaahtimesta.

Lähde: Men's Health

Tilaa Seiskan uutiskirje! »