Mies, älä esitä tätä kysymystä seksin jälkeen!

Hotnow | 21.03.2018 22:12

On olemassa yksi kysymys, jonka moni mies kysyy kumppaniltaan seksin jälkeen. Todennäköisesti miehet itse luulevat olevansa kohteliaita ja huomaavaisia, mutta naiset eivät todennäköisesti näe asiaa samalla tavalla.

Kysymys kuuluu: "Tulitko sinä?"

Mies saattaa luulla, että kysymys osoittaa, että naisen nautinto on hänelle tärkeä. Vaikka kysymyksellä tarkoitetaan hyvää, on siinä yksi paha virhe; imperfekti. Naiset eivät halua miehen tiedustelevan orgasmista siinä vaiheessa, kun seksi on ohi. Se antaa naiselle vaikutelman, että asia välähti miehen mieleen vasta siinä vaiheessa, kun hän on itse saanut haluamansa.

Sukupuolten välinen orgasmi-epätasa-arvo on tieteellisesti todistettu asia. Tutkimuksen mukaan vain 65 prosenttia heteroseksuaaleista naisista saa säännöllisesti orgasmeja seksin aikana, heteromiehistä niitä saa 95 prosenttia. Yksi syy tähän lienee se, että naiset yleisesti ottaen kiinnittävät enemmän huomiota siihen, että heidän kumppaninsa saa orgasmin. Myös miesten tulisi nähdä vaivaa kumppaninsa nautinnon eteen. Miesten tulisikin kysyä rohkeasti jo seksin aikana, mikä naisesta tuntuu hyvältä ja mitä tämä haluaa. Tämä paitsi kuulostaa seksikkäältä, myös mahdollistaa sen, että molemmat voivat yhteistyön avulla saavuttaa mahtavan orgasmin.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!