Naisilta kuluu karvojen trimmaamiseen aikaa ja rahaa.

Miehillä on korkeat odotukset naisten karvoituksen suhteen - voi jopa kaataa suhteen!

Hotnow | 05.05.2017 11:00

Naiset kuluttavat huimasti aikaa ja rahaa karvojensa poistamiseen. Vaikka viime aikoina niin sanottu "manscaping" eli miesten karvanpoisto on alkanut kasvattaa suosiotaan, vallitsee miesten ja naisten välillä karvoitusasioissa edelleen huima epätasa-arvo.

Cosmopolitanin tuore tutkimus selvitti miesten ja naisten asenteita intiimialueen karvoitusta kohtaan. Kysely, johon vastasi 4146 iältään 18-35-vuotiasta henkilöä, paljasti, että jopa 92 prosenttia trimmaa karvoitustaan jollakin tapaa. Miehistä 69 prosenttia sanoi trimmaavansa villeimmin rehottavia alueitaan, kun taas valtaosa naisista, 57 prosenttia, sanoi ajelevansa häpykarvoituksensa kokonaan pois.

Tutkimuksen mukaan miehet myös odottavat kumppaneiltaan huomattavasti enemmän ylläpitoa. Naisista 70 prosenttia oli tyytyväisiä siistittyyn ulkoasuun, mutta miehiltä eniten kannatusta (46 prosenttia) sai täysin paljaaksi ajeltu intiimialue. Vain 6 prosenttia miehistä ja 10 prosenttia naisista sanoi pitävänsä kumppanista, jonka karvoitus on luonnontilassa. 

Miehet kommentoivat ääneen kumppaninsa karvoitusta

Uskomatonta kyllä, jopa 40 prosenttia miehistä on suoraan pyytänyt kumppaneitaan muuttamaan karvoitustaan. Naisista vain 23 prosenttia on kommentoinut ääneen kumppaninsa karvoitusta. Karva-asia voi jopa olla kohtalokas, sillä 30 prosenttia miehistä sanoi jopa, että karvoitus saattaisi saada heidät muuttamaan mieltään naisen suhteen. Naisista vain 19 prosenttia oli valmiita jättämään miehen tämän karvoituksen takia.

– Minusta miehet odottavat naisilta paljon enemmän, toteaa Tabitha, jonka kumppani on pyytänyt häntä trimmaamaan karvoitustaan. 

Tabitha sanoo myöntyneensä kumppaninsa toiveeseen, mutta sanoo pyynnön jättäneen hänelle pahan mielen. Näiden vastausten valossa ei olekaan yllätys, että suurin osa sekä miehistä että naisista (51 prosenttia) myönsi trimmaavansa karvoitustaan, jotta he olisivat viehättävämpiä. 

Naiset käyttävät karvoihin rahaa

Epätasa-arvon seurauksena naiset joutuvat poistamaan karvojaan useammin, ja käyttämään siihen enemmän rahaa.  Suurin osa (62 prosenttia) naisista trimmaa karvojaan vähintään kerran viikossa. Miehistä 67 prosenttia vastasi, ettei heiltä kulunut kuussa lainkaan rahaa karvoituksensa ylläpitoon.

Naisista valtaosa (55 prosenttia) puolestaan varasi kuukausibudjetistaan 1-20 dollaria trimmaamiseen.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!