Hotnow

Miehiä vaivaa pienen peniksen syndrooma!

05.02.2017 20:30

Useita miehiä vaivaa pienen peniksen syndrooma.

Taannoinen brittitutkimus totesi, että jopa 63 prosenttia miehistä piti penistään pienenä, vaikka yhdenkään miehen penis ei ollut keskivertoa pienempi.

Keskiverto penis erektiossa mitattuna on noin 14-15,5 senttiä pitkä. Peniksen koko tuntuu kuitenkin mietityttävän enemmän miehiä, sillä 85 prosenttia naisista ilmoitti olevansa tyytyväisiä kumppaninsa kokoon.

– Kyllä me välitämme miehen peniksen koosta, sanoo Men's Healthin ekspertti, Nicole Beland:


– Mutta kun kyse on seksuaalista tyydytyksestä, on koko melko alhaalla tärkeysjärjestyksessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

On myös syytä muistaa, että suuri penis ei automaattisesti tarkoita naisella orgasmia. Itse asiassa liian kookas penis saattaa vaikeuttaa naisen orgasmeja. Naiset eivät myöskään kaipaa miestä, joka luottaa liikaa suureen penikseensä:

– Ei ole mitään pahempaa kuin tyyppi, joka ajattelee, että hänellä on valtava penis ja hän on siksi Jumalan lahja naisille, Beland jatkaa:

– Sellaisen miehen mielestä erektio on ainoa asia, mitä hänen täytyy tuoda seksiin. Mikä on todennäköisyys, että tällaisen miehen kanssa sänkyyn menevät naiset saavat orgasmeja? Sanoisin, että lähellä nollaa. 

Miksi miehet sitten ovat niin huolissaan peniksen koosta? Ainakin yksi syyllinen on selvä - porno:

– Suurin osa miehistä vertaa itseään siihen, mitä he näkevät aikuisviihteessä. He eivät ole nähneet toisen miehen penistä lähietäisyydeltä, mutta naiset näkevät niitä koko ajan. Ja olemme nähneet kaiken kokoisia, selittää tohtori Lou Paget.

 

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!