Hotnow

Miehet ostavat käytettyjä seksinukkeja ja jakavat niiden osia verkossa!

31.01.2019 21:01

Seksinuket ovat saaneet suuren suosion, mutta ainakin tällä hetkellä ne maksavat maltaita. New York Postin mukaan omistajat ja harrastelijat käyvätkin verkossa kauppaa käytettyjen nukkejen osilla. Doll Forum -sivu on täynnä "kolhittuja ja rähjäisiä" second hand -nukkeja ja niiden osia.

Sivusto perustettiin alun perin paikaksi, jossa omistajat saattoivat keskustella eri malleista ja jakaa henkilökohtaisia kokemuksiaan. Sivu kuitenkin muodostui nopeasti käytetyn tavaran kauppapaikaksi.

Uudet seksinuket voivat maksaa yli 10 000 euroa, mutta foorumin käyttäjät voivat hankkia käytettyjä nukkeja muutamilla tuhansilla, tai joskus jopa sadoilla euroilla.

Yksi edullinen nukke on myynnissä 220 eurolla. Omistajan antama kuntoluokitus on "huono":

– Hän on sotku, täynnä vikoja, minkä vuoksi hän on halpa.

Kuminukeista virtsatieinfektioita

Myyjät lupaavat yleensä, että nuket on puhdistettu käytön jälkeen. Mitään standardia sille, kuinka huolellisesti seksilelut tulisi desinfioida, ei sivustolla ole. Ostajia huonokuntoisuus ei kuitenkaan tunnu häiritsevän.

Yksi sivuston käyttäjä ilmoittaa etsivänsä "rikki kulutettuja nukkeja, jotka joutaisivat muuten kaatopaikalle”.

– Korkealaatuisten nukkejen hinta ylittää monen miehen budjetin. Tällaiset foorumit antavat miehille mahdollisuuden jakaa niitä keskenään, selittää sivustolta tuttu Brian Sloan:

– Silikoninuket ovat melko turvallisia, koska ne voidaan desinfioida täysin, mutta ne myös maksavat pitkän pennin. Jos miehet jakavat edullisempia TPR-, eli kuminukkeja, luulen, että luvassa virtsatietulehduksia.

Riskeistä huolimatta Doll Forum on erittäin suosittu. Sivustolla on yli 60 000 jäsentä.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!