fbq
Hotnow
24.08.2017 19:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Metsäorgiat suututtivat paikallisia.
Metsäorgiat suututtivat kaupungin: "En ole mikään sievistelijä, mutta..."
Hotnow
24.08.2017 19:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tunbridge Wellsin kaupunki Iso-Britanniassa tunnetaan keskiluokan matkailukohteena sekä kirjailija William Makepeace Thackerayn syntymäpaikkana. Nyt se tunnetaan myös ulkoilmaorgioiden intohimoisena vastustajana.

Kaupunki nousi otsikoihin tällä viikolla, kun sen asukkaat nousivat äänekkäästi Flamefest-tapahtumaa vastaan. Seksifestivaalinakin tunnettu kolmipäiväinen tapahtuma pidettiin naapurikaupungissa viikonloppuna. Metsässä järjestetty tapahtuma sijoittui "mystiselle alueelle, jossa noidat ovat kokoontuneet vuosisatojen ajan". Tapahtuma keräsi seikkailunhaluisia vierailijoita, jotka pääsivät nauttimaan muun muassa festari-alueen S&M-tyrmästä ja aikuisten leikkipaikasta.

Naapurikaupungin asukkaat olivat kuitenkin festivaalista raivoissaan, ja syyttivät tapahtuman mainostavan kyseenalaisia moraalisia arvoja.

– En ole mikään sievistelijä, mutta tämä on väärä paikka tällaiselle tapahtumalle, sanoi kaupunginvaltuutettu Diane Hill.

– Kyseessä on asutettu alue ja ihmiset ovat ymmärrettävästi huolissaan melusta.

Ilmeisesti myös mahdolliset ruuhkat saivat asukkaat vastustamaan tapahtumaa. Flamefest-järjestäjä Helen Smedley vakuutteli kuitenkin, ettei asukkailla olisi mitään syytä huoleen.

– Mitään ei tapahdu ulkosalla. Ihmiset menevät telttoihin tapaamaan toisia, samanmielisiä ihmisiä, hän rauhoitteli.

Festivaalin mainetta ei kuitenkaan parantanut se, että yksi sen osallistujista menehtyi. Miehen kuolemaan ei kuitenkaan uskota liittyvän rikosta.

Lähde: Men's Health ja The Sun

Tilaa Seiskan uutiskirje! »