Hotnow

Messukävijät innostuivat liikaa seksinukke Samanthasta - ihmiset nylkyttivät nukkea kuin barbaarit!

30.09.2017 16:31

Samantha-seksinukke joutui huonon kohtelun uhriksi teknologiamessuilla. Moderni nukke, jolla on hintaa lähes 3 500 euroa, oli esillä teknologiamessuilla Ars Electronica Festival-tapahtumassa Linzissä, Itävallassa.

Nuken kehittänyt Sergi Santos Barcelonasta, Espanjasta, kertoo kuitenkin, että Samantha joutui miesten aggressiivisen käytöksen kohteeksi messuilla. Santosin mukaan kävijät kohtelivat nukkea "kuin barbaarit". Nukke, joka osaa puhua ja reagoida kosketukseen, oli festivaalin jäljiltä "vakavasti tahrittu" ja osittain rikki. Ihmiset yrittivät muun muassa nylkyttää Samanthan rintoja, jalkoja ja käsivarsia. Huumassa nukelta katkesi kaksi sormea.

– Ihmiset osaavat olla pahoja. Koska he eivät ymmärrä teknologiaa, eivätkä he joudu itse maksamaan kuluja, he kohtelivat nukkea kuin barbaarit, Santos toteaa.

Miesten Samanthalle tarjoama huomio oli siinä määrin intensiivistä, että nukke on jouduttu lähettämään korjattavaksi. Lisäksi nukke on puhdistettava, sillä se oli erinäisten eritteiden peitossa. Omistaja kuitenkin luottaa siihen, että Samantha on kovaa tekoa.

– Samantha kestää paljon, hän selviää tästäkin, Santos sanoo.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!