Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Chloe

Megatissit ja elämä yhtä luksusta! Kovan nuoruuden elänyt Chloe Khan herutti itsensä köyhyydestä ja rikoksista miljonäärisarjaan - tajunnanräjäyttävät stringibikinikuvat!

Herranen aika!

Jos nautit povekkaiden kaunottarien katselemisesta Instagramista, brittiläisen Chloe Khanin, 27, kuvatarjonta saattaa sekottaa pasmasi pahanpäiväisesti. Ankarien kuntokuurien, lukemattomien kauneusoperaatioiden ja kalliiden kauneushoitojen jäljiltä näky on liki epätodellinen.

Kuka?

Kaikki alkoi vuosikymmen sitten X-Factor -kisasta, jossa hän selviytyi koe-esiintymisistä jatkoon, mutta tuli potkituksi pois valmennusleiriltä ohjesäännön vastaisen käytöksen takia. Hän oli karannut juhlimaan ja yritti suoriutua rastistaan vanhalta viinalta haissen, eilisillan vaatteet yllään.

Lehdistö kuitenkin innostui Chloe Mafia-taitelijanimeä käyttäneestä neidosta, ennen muuta siksi, että West Yorkshiressä niin sanotusti poliisin vanha tuttu.

Köyhän yksinhuoltajaäidin kasvatti oli kokeillut kaikkea jo teini-iässä: huumeita, pikkurikoksia, seksin myyntiä ja seurustelua kulmakunnan pahisten kanssa. Esikoisensa Chloe sai 18-vuotiaana, tytär sai nimen Destiny, "Kohtalo". Ryöpytyksen jälkeen Chloe katosi julkisuudesta.

Moni olisi luullut, että Chole sai omat viisitoista minuuttiaan julkisuutta ja katosi, mutta kuinka väärässä he olivatkaan. Chole käytti tunnettuuttaan ja kyseenalaista mainettaan taitavasti hyväksi. Hän poseerasi Playboylle ja monille muille julkaisuille. 

Sittemmin liiketoiminta paljaan pinnan saralla on laajentunut, sillä tätä nykyä povipommi pyörittää suurehkoa webcam-bisnestä. Hänellä on tallissaan satoja eroottisia esiintyjiä, joiden palkkioista irtoaa asianmukaiset provikat. 

Liiketoiminta on tuonut hänelle arviolta noin miljoonan euron omaisuuden, ja kovan elämän kasvattina hän myös haluaa varallisuuttaan näyttää.

Get rich or die trying

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

iv made a new page for my onlyfans . JOIN THE LINK IN MY BIO and follow @ck.bad.barbie @ck.bad.barbie

A post shared by 🌴CHLOE KHAN🌴 (@chloe.khan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nighttime spa wearing my new fave bikini from @beachdollswim

A post shared by 🌴CHLOE KHAN🌴 (@chloe.khan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you team sushi or team McDonald’s ?

A post shared by 🌴CHLOE KHAN🌴 (@chloe.khan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for tonight in my @saintluxeclothing set 🇬🇧 Do you rate or hate it ?

A post shared by 🌴CHLOE KHAN🌴 (@chloe.khan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag a pretty girl . I wanna look at beauties while I drink my Starbucks ☕️ 🥰

A post shared by 🌴CHLOE KHAN🌴 (@chloe.khan) on

Lähteet: Mirror, The Sun, Spearswms.
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
All over press, instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!