Hyppää pääsisältöön
Masturbaatio voi olla vaarallista.

Masturbaatio tappaa 100 saksalaista joka vuosi - syynä muun muassa tällaiset vaaralliset masturbaatiotoimet!

Itsetyydytys tappaa jopa 100 saksalaista vuosittain, paljastaa tutkimus.

Eräässä tapauksessa sukkahousuihin, sadetakkiin ja sukelluspukuun sonnustautunut mies, jolla oli muovipussi päässään, menehtyi, kun hän istui lämmittimen vieressä yrittäen sulattaa juustoa vartalolleen. Tapaus sattui Hampurissa. Toinen mies löydettiin kuolleena Hallesta. Hän oli kiinnittänyt nänneihinsä joulukuusen valoja ja ilmeisesti yrittänyt antaa itselleen sähköiskuja. Kolmas mies löytyi kotinsa kellarista Hessessä. Mies oli kietonut kahleita vartalonsa ja kaulansa ympärille. Koska paikalta löytyi pornoa, poliisi uskoo kuoleman aiheutuneen itsetyydytyksen aikana.

LUE MYÖS: Hulluimmat paikat, joissa naiset ovat masturboineet!

Tutkimus arvioi, että 80-100 ihmistä kuolee vuosittain "vaarallisten masturbaatiokäytäntöjen" vuoksi. Valtaosa uhreista on miehiä. Viranomaiset uskovat kuitenkin, että moni tapaus jää ilmoittamatta uhrien omaisten häpeän vuoksi.

Kuolinsyytutkija Harald Voß sanoo kohdanneensa henkilökohtaisesti vain viisi vastaavaa tapausta kolmen vuosikymmenen aikana. Myös hän uskoo  ilmoittamattomien tapauksien määrän olevan kuitenkin "äärimmäisen korkea". Voßin mukaan yleisin masturbointiin liittyvä kuolinsyy on hapenpuute, kun seksuaalista nautintoa pyritään lisäämään hapensaannin rajoittamisella.

– Tajunnan menetys voi tapahtua nopeammin kuin ihmiset luulevat, hän varoittaa.

Lähde: Daily Mail


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!