Hyppää pääsisältöön

Martina, 29, syntyi valkoihoisena: nyt hänellä on tumma hipiä ja "Euroopan suurimmat" S-kupin rinnat - näin uskomattomalta hän näyttää nyt!

Martina Big on saanut julkisuudessa huomiota S-kupin rinnoillaan. Saksalainen glamour-malli ja lentoemäntä on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja saadakseen "Euroopan suurimmat rinnat".

Nyt Martina, joka halusi vielä hiljattain olla "äärimmäinen Barbie-bimbo", on keksinyt uuden tavan saada huomiota. Vaaleaihoisena ja -hiuksisena syntynyt nainen tunnistautuu nyt tummaihoiseksi. Hän on asennuttanut kotiinsa solariumin, jossa hän muokkaa ihonsa väriä säännöllisesti. Lisäksi Martina on alkanut ottaa niin sanottuja rusketusruiskeita.

LUE: Martina, 28, hankki jättirinnat ja muutti ihonväriään: lentoemännän järisyttävä muodonmuutos - tuoreet kuvat!

Hän vakuuttaakin, että hän on "onnistuneesti muuntautunut tummaihoiseksi naiseksi". Hän paljasti uuden olemuksensa Los Angelesissa, jossa hän poseerasi kuuluisan Hollywood-merkin edessä.

– Viime kerralla, kun kävin täällä, minulla oli vaaleat hiukset ja valkoinen iho, ja nyt olen musta nainen afrohiuksilla, Martina hehkuttaa:

– Seuraavaksi aion mennä konsultaatioihin koskien pepun suurennusta ja afrikkalaisia kasvonpiirteitä.

LUE MYÖS: Lentoemäntä Martinan, 28, järisyttävä muodonmuutos sai ällistyttävän käänteen: Olen nyt tummaihoinen - tuoreet kuvat! 

Tältä Martina Big näytti ennen operaatioitaan.
Tältä Martina Big näytti ennen operaatioitaan.

Martinan suunnitelmissa on ainakin nenän kirurginen muokkaus, jotta siitä tulee "afrikkalaisen näköinen". Lisäksi hän aikoo lisätä kumpaankin pakaraansa 1,5 kiloa valtavien implanttien avulla.

Muun muassa Race Equality Foundation on kritisoinut Martinan "rajallista ymmärrystä" etnisyydestä ja siitä, mitä vähemmistöön kuuluminen todella tarkoittaa.

– On todella surullista ja todellinen pettymys, jos ihmiset olettavat, että pelkkä ihonväri tekee jostakusta mustan, toteaa järjestön edustaja, Jabeer Butt:

– Hänellä on hyvin rajallinen käsitys siitä, miltä tummaihoisuus tarkoittaa, ja millaisia haasteita etniset vähemmistöt kohtaavat tänä päivänä.

Lähde: The Sun


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!