Hotnow

Maksaisitko dildosta yli kymppitonnin? Ei sisällä orgasmitakuuta!

11.04.2017 21:00

Olisitko valmis maksamaan seksilelusta kymppitonnin? Brittiläiset ainakin ovat, sillä markkinoiden uusin hittituote on 10 000 puntaa, eli 11 714 euroa maksava vibraattori.

Kultaista vibraattoria myy luksusseksileluihin erikoistunut Lelo. Leluvalmistaja löi hynttyyt yhteen Ann Summers -liikeen kanssa tuottaakseen "maailman kalleimman seksilelumalliston".

Siinä he näyttävät onnistuneen, sillä Luxe-malliston lelut maksavat suunnilleen muutaman kuukauden palkan verran. Tavallisesti sivuston seksileluja irtoaa muutamalla sadalla eurolla. Luxe-malliston lelujen hintaa selittää, että ne on päällystetty 24-karaatin kullalla. Malliston halvin lelu on miehille tarkoitettu, kullattu Earl-anaalitappi. Sekin maksaa peräti 1690 puntaa, eli noin 1980 euroa.

Malliston ehdoton tähti on kuitenkin kymppitonnin maksava kultainen Inez-hieromasauva. Siitä on tarjolla myös edullisempi versio, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sillä on hintaa vaatimattomat 5847 euroa.

Mikäli seksilelut ovat tärkeämpiä kuin vuokran maksaminen, kannattaa suunnata Ann Summersin liikkeeseen Lontooseen, jossa mallisto on juuri tullut myyntiin. Valitettavasti näillä leluilla ei tyyriistä hinnastaan huolimatta ole orgasmitakuuta.

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!