Katso kuvat!
Claudia Romani pyllisteli uimarannalla.

Maailman seksikkäin futisfani vaihtoi suosikkijoukkuetta – Playboy-kaunotar pyllisteli stringeissä uimarannalla! Kuvat!

30.04.2018 20:01

Italiassa syntynyt, mutta nykyisin Miamissa asuva mallikaunotar Claudia Romani on urallaan esitellyt upeaa vartaloaan muun muassa Playboyn, Maximin ja FHM:n sivuilla. Lisäksi paparazzit ovat bonganneet tummaverikön usein piehtaroimassa uimarannalla paljastaviin bikineihin pukeutuneena.

Lue myös: Seksikäs Playboy-kaunotar Claudia Romani jälleen vauhdissa: stringipeppu loksautti leuat - kuvat!

Innokas futisfani

Rannalla piehtaroidessaan Claudia on usein pukeutunut jalkapallojoukkueen pelipaitaan. Aikaisemmin Claudia on tunnustanut synnyinmaansa pääsarjassa pelaavan AC Milanin värejä. Claudian tuoreimpien kuvien perusteella näyttää siltä, että hän on vaihtanut suosikkijoukkuettaan.

Lue myös: Onko tässä maailman seksikkäin futisfani? Playboy-kaunotar palloili rannalla pakarat vilkkuen – kuvat!

Uusi suosikkijoukkue

Viikonloppuna paparazzi bongasi Claudian jälleen Miamin uimarannalta. Totuttuun tapaan paparazzin läsnäolo ei rannalla pyllistelevää Claudiaa haitannut, vaan hän poseerasi auliisti ja esitteli sulojaan. Tällä kertaa hän oli pukeutunut turkkilaisen Galatasaray SK:n pelipaitaan.

Claudia Romani pyllisteli uimarannalla.

Lue myös: Jestas, nyt lähti yläosa! Superseksikkäät Playboy-kaunottaret Claudia Romani ja Melissa Lori pornoilivat uimarannalla! Kuvat!

Paidan helman alta vilahtelivat Claudian valkoiset bikinit, joiden hyvin niukka stringimäinen alaosa paljasti kaunottaren pakarat.

Claudia Romani esitteli vartaloaan.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!