Katso kuvat!

Maailman seksikkäimmät surffisiskokset! Uhkeilla luomukaunottarilla on ”Australian parhaat per***t” – uskomaton somesuosio, takovat miljoonatiliä

Hotnow | 10.03.2020 20:29

Olisi mautonta ja edesvastuutonta edes yrittää yhdistää jollakin mukanokkelalla tavalla Australiassa riehuneita metsäpaloja ja tulikuumana roihuavaa naiskauneutta keskenään.

Varoitettakoon kuitenkin sen verran, että tämä artikkeli käsittelee juurikin kyseisestä maanosasta ponnistavaa poikkeuksellisen seksikästä sisarusparvea.

Tarkemmin kyseessä on neljä surffaavaa siskosta: Ellie-Jean, 25, Holly-Daze, 21, Ruby-Lee, 20, ja vasta 17-vuotias Bonnie-Lou Coffey.

He kaikki kesyttävät ammatikseen aaltoja ja ratsastavat valtavilla vaahtopäillä – ja jokainen heistä on noussut Instagram-sensaatioksi. Kahdella vanhemmalla siskolla on yli miljoona seuraajaa, nuorimmaisillakin lähemmäs puoli miljoonaa.

Lue myös: Nuori tamperelaismissi kiskoo pikkupikkareitaan ylös ja poseeraa henkäyksen ohuissa pitsiliiveissä - myöntää Seiskalle radikaalin muutoksen parisuhdetilanteessa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sisters @myraswim @thehairshack__ @rachelcanalephotography @coolytans

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow bunnies @thredboresort Bikinis- @meshki ❤️

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

Kaikki lähti onnettomuudesta

Coffeyn kuvankauniit siskokset elivät pitkään täysin normaalia elämää Sydneyn pohjoispuolella, kunnes heidän äitinsä joutui vuosia sitten onnettomuuteen.

– Hän toipui siitä täysin, mutta sen jälkeen isämme päätti, että alamme elää matkalaukkuelämää ja elää täysillä. Hän myi talomme ja aloimme matkustella karavaanin mukana ympäri Australiaa. Silloin löysimme surffauksen, siskokset kertoivat YouTube-kanavallaan vuonna 2016.

– Olemme niin siunattuja onnekkaita, että olemme saaneet kokea niin paljon yhdessä. Nyt saamme palkkaa siitä mitä rakastamme ja pääsemme kiertämään ympäri maailmaa!

Lue myös: 20-vuotiaan kaunottaren takapuoli on niin täydellinen, että sitä luullaan feikiksi! Lääkäri täräyttää totuuden: "Geneettisesti siunattu vartalo"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bootyful day 🧡💛💖@bonnieloucoffey @blaze_angel

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

Australian parhaat pakarat?

Sisarparvesta suosituin lienee toiseksi vanhin sisko Holly-Daze, jolla on Instagramissa yli 1,1 miljoonaa seuraajaa. Hänen parikymppisiä pakaroitaan on hehkutettu vaatimattomasti koko Australian parhaiksi.

Ennen kaikkea kyseessä on kuitenkin raudanluja ammattilaisurheilija. Holly on niittänyt runsaasti mainetta ja mammonaa Australian surffipiireissä. Lukuisia pokaaleja pokannut blondi on muun muassa voittanut maansa juniorimestaruuden vuonna 2011.

Lue myös: Historiallisen rohkea pakarakuva! Onko Sari, 24, sittenkin seksikkäin missi? Tämä tamperelaiskaunotar ei kelvannut Miss Suomi -finaaliin!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From Holly-Daze Coffey @hollydazecoffeyyy Handful @weaver101

A post shared by Coffey's Girls (@coffeysgirls) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy gal 😄

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Favourite time of the year @fashionnova

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

Kymmenien miljoonien tili

Titteleiden lisäksi Hollylta löytyy liuta rahakkaita sponsoreita. Hänen taustavoimiinsa lukeutuvat sellaisetkin maailmanlaajuiset surffibrändit kuin Billabong ja Von Zipper.

Joidenkin medialähteiden mukaan 21-vuotias Holly olisi tienannut sponsorisopimuksillaan jopa useita kymmeniä miljoonia dollareita. Surffaamisen lisäksi muodokkaan blondin tiedetään kunnostautuneen myös skeittailun saralla.

Lue myös: Valtavat luomurinnat! Caroline Vreeland juhli 32-vuotissynttäreitään Meksikossa - nännit näkyivät heti läpi, toisena bailupäivänä vieläkin pienemmät bikinit!

Ellie-Jean näytti mallia

Siskoista vanhin, Ellie-Jean, on viitoittanut nuoremmilleen tietä ammattilaissurffarina. Vuosikausia surffauksen maailmancupia eli World Touria ympäri planeettaa kiertänyt blondi on niin ikään onnistunut haalimaan itselleen vakuuttavan sponsoririntaman.

Tyrmäävän vaaleaverikön tukijoista löytyvät jo mainittujen Von Zipperin ja Billabongin lisäksi muun muassa amerikkalainen urheiluvaatevalmistaja Dakine.

Ellie-Jeanin aurinkoista ja surffauksen täyttämään arkea seuraa Instassa yli miljoona silmäparia.

Lue myös: Ovatko nämä jo epäreilun uhkeat luomumuodot? Nuoren savolaisnaisen Instagra-tili on suljettu jo viidesti - "Johtuu varmaankin näistä isoista rinnoistani"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionnova AD

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls will be girls ❤️

A post shared by Rubyleecoffey (@rubyleecoffey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always got my back @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on

Hävyttömän hotit pikkusiskot

Myös vastikään 20 vuotta täyttänyt Ruby ja 17-kesäinen Bonnie ovat ansioituneet surffauksen saralla. Kovaa nousua lajin maailmanlistalla tekevät nuorikot ovat saaneet oppinsa läheltä, kun idoleina häärivät omat isosiskot Ellie ja Holly.

Eikä liene kovin vaikeaa ennustaa, että näidenkin mimmien some-suosio tulee vielä nousemaan reippaasti. Kumpainenkin nuori neito lataa nimittäin sellaista bikinitykitystä Instaan, että ellei ura urkene surffarina, niin ainakin sitten uimapukumallina.

Australian Kardashianit

Kotimaassaan Coffeyn superkuumia siskoksia on tituleerattu Australian Kardashaineiksi. Se on aussilehdistön nelikolle myöntämä lempinimi, eikä kaunottarilla ole mitään sitä vastaan.

– Ei haittaa, jos meitä kutsutaan surffimaailmassa Australian Kardashaineiksi. Näemme kyllä yhtäläisyyden, hyväntuulinen Ellie-Jean kuittasi The New Dailyssa vuonna 2017.

– Jos jostain, niin haluamme tulla tunnetuiksi siitä, että olemme läheinen perhe ja että pidämme aina huolta toisistamme.

Lue myös: Mykistävät muodot! Savonlinnalaisella Pashalla, 20, on yli puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa - katso kaikkien aikojen video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New year... Old me 😝

A post shared by Rubyleecoffey (@rubyleecoffey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls just wanna have fun🥰 @blaze_angel Photography @huntelliot

A post shared by Bonnie-Lou Coffey (@bonnieloucoffey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sisters are forever🌷

A post shared by Bonnie-Lou Coffey (@bonnieloucoffey) on

Liiankin hyvännäköisiä?

Vaikka leuat loksauttavat bikinivartalot ja sydämet sulattavat Pepsodent-hymyt ovat tuoneet siskoille sensaatiomaisen some-suosion, historiallisen hyvillä geeneillä on myös varjopuolensa.

Vuonna 2015 Courier Mailille antamassaan haastattelussa Ellie-Jean harmitteli sitä, etteivät kilpasiskot ole aina ottaneet häntä ulkonäkönsä vuoksi tarpeeksi tosissaan.

– Harmistuin siitä, sillä haluan heidän pelkäävän minua. Haluan, että minut otetaan vakavasti!

Lue myös: Nyt jysähti: maailmankuulu jenkkiräppäri vokottelee savonlinnalaista povipommia! Pasha, 20, sai puhelimeensa shokeeraavan viestin: "En voinut uskoa sitä todeksi"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See ya later 2019 couldn’t get rid of you faster 😂 @fashionnova

A post shared by Ellie-Jean Coffey (@elliejeancoffey) on

Julkaisevat mitä lystäävät

Samaisessa Courier Mailin haastattelussa Ellie-Jean vihjasi saaneensa kuraa niskaansa bikinikuvien täyteisen Insta-feedinsä vuoksi.

– He sanovat, ettet saisi tehdä sitä ja tätä ja ettei niin rohkeita kuvia kannattaisi postailla. En tajua sitä ollenkaan. Mielestäni naisten mahdollisuuksia rajoitetaan ajattelemalla, että meidän pitäisi olla tietynlaisia.

– Pidän siitä, miltä näytän, harjoittelen kovasti tullakseni parhaaksi ja elän mielestäni mielenkiintoista elämää.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my girl @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another day in paradise 😻

A post shared by Rubyleecoffey (@rubyleecoffey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby baby❤️ @thredboresort

A post shared by Bonnie-Lou Coffey (@bonnieloucoffey) on


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Part 1. First wave Tag someone you'd do this with @mylifeaseva @elliejeancoffey @gopro

A post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls just wanna have fun🥰 @blaze_angel Photography @huntelliot

A post shared by Bonnie-Lou Coffey (@bonnieloucoffey) on

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Instagram
Jaa Artikkeli:
Ellie-Jean CoffeyHolly-Daze CoffeyRuby-Lee CoffeyBonnie-Lou CoffeyCoffey girlsCoffey sisterssurffisiskotsurffausAustraliainstagramInstagram-tähteys

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!